Speltips, Bayern München – Werder Bremen 19/4: Tar skrällresan slut?

Spelbloggare Publicerat: 18 april 2016

Semifinalerna i DBF Pokal väntar härnäst. Först ut är Bayern München och Werder Bremen och det borde väl bli en rätt bekväm historia för värden?

Kan Bayern München sopa helt rent, hämta in trippeln – Bundesliga, DBF Pokal och Champions League? Seriespelet ska det extremt mycket till för att man inte ska vinna och i de två sistnämnda är man en av fyra kvar – dessutom favoriter i båda. Det ser ut att kunna bli ett fantastiskt spelår för Pep Guardiola, som lämnar till nästa säsong, och hans manskap.

Sportsligt har Werder Bremen en mycket anonym position i den tyska klubbfotbollen. Faktum är att de står på kvalplatsen neråt i seriesystemet just nu, alltså som tredjejumbo, medan de på något vis tråcklat sig vidare i cupen. Inte för att de haft ett enkelt spelschema, absolut inte – såväl Borussia M’gladbach som Bayer Leverkusen har städats undan. På bortaplan!

Värde sju-åtta punkter neråt

Men här ska väl resan ta slut för Werder Bremen? Bayern München är på en helt annan nivå och prioritet ett är förstås att överleva i serien, där man är i en extremt utsatt position; fyra matcher återstår och två pinnar ska hämtas in på de ovan.

Så – ett inte helt fokuserat Werder Bremen kommer få det svårt.

Nu kommer Bayern München från en, i deras mått mätt, urusel prestation mot Schalke 04. Ändå skrevs vinstsiffrorna 3-0 – alla målen kom under den korta period som man faktiskt spelade bra. Tyder på stor styrka att, fastän prestationen var under all kritik, att vinna så klart.

I hela nio av de 11 senaste inhemska hemmamatcherna har Bayern både vunnit och hållit nollan. Blir den statistiken ännu starkare nu? Även de fyra senaste inbördes mötena har slutat på samma sätt.

Bayern München vinner och håller nollan spelas till 1,87x hos Bwin. Värde hittas i alla fall sju-åtta punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Bayern München vinner och håller nollan
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, tisdag 19/4
TV:  [tv3sporthd] (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: