Speltips Belenenses – Vitoria Guimaraes 11/6: Dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 11 juni 2020

Det blir lite svårt att köpa Vitoria Guimaraes stora oddsfavoritskap när de ställs mot ett mycket formstarkt Belenenses borta på Cidade do Futebal. Vi presenterar därför ett skrällbetonat speltips, men vilken position är den bästa att ta?

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen hos Unibet: Få 500% – 500 kronor i välkomstbonus att spela med. Regler och villkor tillämpas.

Jagar Europaspel

Det är inte speciellt mycket som kan hända för Belenenses till de avslutande nio matcherna av portugisiska Primeira Liga, åtminstone i praktiken. De hittas förvisso på seriens undre halva, men med ett bekvämt avstånd till botten och det kommer istället handla om enstaka positioner uppåt eller nedåt.

Annat är det för Vitoria Guimaraes, som har känn på Europa League-platserna och ”bara” fem poäng upp dit, till topp fyra. De avslutade innan uppehållet med bravur; vann tre raka matcher och i omstarten fick de 2-2 hemma mot toppkonkurrenten Sporting CP. En i stora delar hyfsad prestation, men det är klart att de hade velat vinna matchen.

I densamma blev Joseph Amoah utvisad med kvarten kvar att spela, varpå innermittfältaren kommer behöva stå åt sidan här.

Och Belenenses? De besökte den hopplösa tabelljumbon Desportivo Aves i omstarten och vann med bekväma två mål mot noll. Alltid ett positivt besked att kamma hem tre pinnar, även om det här är en på alla sätt och vis betydligt tuffare uppgift. Svårt att överhuvudtaget jämföra.

Fem raka utan förlust

Det är svårt att påtala överdriven skillnad i motivation när lagen har nio matcher kvar att spela vardera – det finns helt enkelt ingen anledning till att checka ut redan nu, även om tabellsituationen är rätt hopplös för Belenenses.

Men vi får värdera vad de förmått att uträtta på sistone och före uppehållet hade de fyra förlustfria matcher, två vunna samt två kryss och på dessa blott ett insläppt mål. Tillbaka efter det vann de alltså borta över tabelljumbon. Defensiven ser utstark ut just nu.

Fastän Vitoria Guimaraes må ha ett något vassare material, kan vi inte köpa dem som storfavoriter inför denna match – på bortaplan och mot ett formstarkt lag.

Vi spelar Belenenses +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de torskar matchen med uddamålet – till över dubbla insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!

Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Belenenses +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,01
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:00, torsdag 11/6
TV: 
Stream:  unibettv logo