Speltips Belgien – Estland 12/9: Höjer sig

Martin Efvergren Publicerat: 12 september 2023

Belgien är storfavoriter när man tar emot Estland i kvalet till EM 2024. Matchen spelas tisdag den 12 september 2023 med avspark kl 20:45 i Bryssel.

Belgien – Estland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Belgien kunde återta ledningen i EM-kvalets grupp F tack vare ett måls bättre målskillnad än Österrike. De står båda på tio poäng och har därmed fyra poäng ner till trean Sverige. Sist i gruppen är Azerbajdzjan och Estland som båda står på en inspelade poäng.

Belgien fick en drömstart på EM-kvalet under nye förbundskaptenen Domenico Tedescos ledning. Man slog Sverige med 3-0 på bortaplan i våras, men i juni tappade man sedan poäng hemma mot Österrike.

Nu kommer man från en mindre stabil insats borta mot Azerbajdzjan i lördags. På en svårspelad plan lyckades man ändå till slut få med sig en 1-0-seger.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lukaku blir svårstoppad

Estland inledde EM-kvalet ganska lovande då man var mycket nära att ta poäng borta mot Österrike i den första matchen. Därefter spelade man sedan 1-1 borta mot Azerbajdzjan.

Nu kommer man dock från två klara förluster. I landslagssamlingen i juni föll man med 3-0 hemma mot Belgien och i lördags blev man, som bekant, överkörda av Sverige. De resultaten gör förstås Belgien till storfavoriter inför den här matchen då ett rakt spel på hemmalaget endast ger omkring 1.08 gånger insatsen.

Romelu Lukaku gick mållös i lördags, men på de tre föregående kvalmatcherna hade han gjort totalt sex mål. Med tanke på de problem som Estland hade mot Sveriges inläggsspel finns det god anledning att tro att Lukaku kommer att bli svårstoppad.

Belgien var inte bra mot Azerbajdzjan, men på ett bättre underlag på hemmaplan mot ett svagt Estland tror jag att man kommer visa sin klass. Mitt spel blir Belgien -2.5 (asian hcp) till 1.76 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Belgien -2.5 (asian hcp)
Odds: 1.76
Bolag: Betinia
Spelstopp: 20:45, tisdag 12 september 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo