Speltips Benfica – Tondela 4/6: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 4 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

CD de Tondela kan inte gälla som någonting annat än klar underdog inför mötet borta mot Benfica torsdagen den 4 juni 2020.

  Rygga speltips hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att säga mycket om hur mycket man har saknat fotbollen runt om i Europa, men Portugal som land och hela regionen som fotbollscentra har minsann inte saknat den mindre än någon annan. Det kan vi vara säkra på.

En viktig parameter att ta med sig den här gången är att det dessutom är tio omgångar som återstår av den portugisiska ligan, och det finns hur mycket som helst kvar att spela om både i toppstriden och lite längre ner i tabellen.

CD de Tondela är såklart inblandade i den nedre delen av tabellen, medan Benfica är ett lag som slåss om ligatiteln den här säsongen också. Det är snarare regel än undantag för deras del, men det gör också den här omstarten så viktig.

Nu har lagen inte spelat matcher på tre månader och det går inte riktigt att veta vad vi kan förvänta oss, men en sak är säker och det är att man hellre står på den vinnande sidan av den här krisen. Att bara lägga sig ner, omotiverat och ge upp, i den här situationen skulle minsann inte gynna någon. Allra minst den egna klubben.

Benfica vinner enkelt

CD de Tondela har i skrivande stund nio poäng till godo på nedflyttningsplatserna, men med lite otur kan det vara ett gap som snabbt täpps igen. Det vill man undvika och för att undvika det ska man såklart se till att hitta formen tidigt.

Med det sagt är det inte borta mot Benfica som CD de Tondela ska ta sina poäng. Det här är den svåraste matchen på hela säsongen. Men i höstas kunde man faktiskt streta emot och bara förlora med 1-0 på hemmaplan mot samma lag.

Benfica skuggar just nu FC Porto i toppen, men måste avsluta säsongen minst en poäng bättre än sina antagonister. Det är så tight som det är i toppen nu. Därför har man inte råd med att tappa poäng mot CD de Tondela.

Benfica -1,5 spelas till 1,58 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Benfica -1,5
Odds: 1,58
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:15, torsdag 4/6
TV: 
Stream:  bet365 logoRegler och villkor gäller.