Speltips, Blackburn – Manchester United 19/2: En målskytt är hittad

Spelbloggare Publicerat: 18 februari 2017

Den näst sista matchen av den femte rundans ordinarie matcher står på tur – krisande Blackburn ställs mot ett förmodat roterande Manchester United, och det öppnar upp för ett spel på målskyttemarknaden. Vem?

En rykande bottenstrid i Championship sätter vissa frågetecken över Blackburn – har de utrymme att satsa helhjärtat här? De är näst sist i tabellen, således på en av de platser som leder neråt i seriesystemet, och har två pinnar upp till säker mark. Givetvis är fokus framförallt på seriespelet, som situationen ser ut.

Ska dock nämnas att spelschemat ändå kan innebära att Blackburn ställer ut en, i alla fall nära på, ordinarie startelva. Hela fem dagar till kommande batalj, efter den här. Då ställs man mot bottenkonkurrenten Burton.

Inte heller Manchester United prioriterar FA-cupen överst – de är inblandade PL-striden om Europabiljetterna och spelar även Europa League-slutspel – men truppen är bred och det här är en utmärkt chans att lufta spelare som annars får ont om speltid; Marcus Rashford, Anthony Martial och Sergio Romero är tre exempel.

Hittills har United spänt musklerna rejält här i FA-cupen; både Reading och Wigan har krossats med fyra mål mot noll. Blackburn har värjt undan QPR och Blackpool.

Martial nätkänning på nytt?

Frågan är om Blackburn verkligen har fullt fokus här. De är trots allt mitt inne i Championships bottenstrid och kontraktet är i fara. Oavsett om startelvan blir ordinarie – blickarna på kommande, oerhört viktiga seriematch?

Helt hundra är det inte att Anthony Martial startar den här matchen för Manchester United, eftersom han spelade i veckans Europamatch – 3-0-vinst över Saint Ètienne och ett hattrick signerat Zlatan Ibrahimovic – men mycket talar för att han ändå tar plats.

Den lovande fransosen håller på att hitta toppformen på nytt och stod för en suverän insats senast. Fanns chanser att få pryda målprotokollet, men målen uteblev. Matchen dessförinnan, när Watford städades undan med 2-0, hittade han däremot nätet.

Nu när Zlatan Ibrahimovic väntas vilas, får Martial också mer av en huvudroll. Under perioder lär han, om han startar, få spela centralt och kan mycket väl skifta plats med Marcus Rashford – kant till mitt – under matchen, fram och tillbaka.

Dessutom har Martial ett fantastiskt FA-cupfacit. Åtta matcher har landat i tre mål och sex assist.

Anthony Martial målskytt ”anytime” spelas till 3,00 x smeten hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka om han inte skulle starta.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Anthony Martial målskytt ”anytime”
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:15, söndag 19/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: