Speltips Bodø/Glimt – Molde 24/6: Plattan i mattan

Simon Pålsson Publicerat: 24 juni 2021

Bodø/Glimt och Molde är den norska fotbollens två mest offensiva lag. Nu möts lagen torsdagen den 24 juni 2021.

Bodø/Glimt - Molde

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är självklart att det är EM 2021 som hamnar i fokus för många, och därefter är det lätt hänt att det blir Copa America som är det som folk pratar om. Men vid sidan om landslagsfotbollen finns det ett par ligor som tuffar på trots allt.

Den norska ligan har fått någon form av dispens för att spela även under EM-uppehållet och kanske beror det på att Norge helt enkelt inte finns med i mästerskapet. Att man klämmer in ett antal matcher, ofta på EM-fria dagar, gör helt enkelt ingenting då extremt få spelare från ligan är iväg på landslagsuppdrag. Jag kan ärligt talat inte komma på någon på rak arm.

Men nog om det.

Norsk fotboll har hur som helst haft en väldigt fin trend sista två säsongerna och det har mycket att göra med succélaget Bodø/Glimt. Med en tydlig strategi har det här lilla laget tagit sig hela vägen upp till toppen och är nu regerande mästare.

Som om det inte vore nog med det imponerade Bodø/Glimt med att exportera ett antal tunga spelare, däribland till AC Milan.

Vid sidan om Bodø/Glimt imponerade bland annat Molde FK under förra säsongen, då i Europa League. Man tog sig förbi gruppspelet och en viss Magnus Wolff Eikrem stack ut i den individuella statistiken. En fantastisk spelare det där.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två extremt offensiva lag

Om det är någonting som utmärker Bodø/Glimt är det utan tvekan att man spelar en intensiv och offensiv fotboll, alldeles oavsett vilket motstånd man möter.

Man är helt fasta i sin övertygelse att man kommer att vinna matcherna om man vågar spela sitt spel – och att det över tid kommer att leda till både utveckling och titlar. Än så länge får man ge den sportsliga ledningen i Bodø/Glimt helt rätt i den analysen.

Molde FK är också ett offensivt lag och har bland annat gjort minst två mål i tre raka matcher i den norska högstaligan nu. Mot Bodø/Glimt har man konsekvent spelat målrika matcher sedan 2019 när lagets satsning kom igång på allvar. 3-2, 4-2, 3-1 och 4-2 är resultaten mellan Bodø/Glimt och Molde FK sista åren.

Varför ändra ett vinnande koncept? Det känns som att det står underhållning på schemat här igen.

Över 3 mål (asian handicap) spelas till 1.79 gånger smeten hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3 mål (asian handicap)
Odds: 1.79
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, torsdag 24 juni 2021
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: