Speltips, Bologna – Hellas Verona 4/4: Vi plockar ut ett 1X2-tecken

Spelbloggare Publicerat: 4 april 2016

Med formen nere i botten – kan Bologna kamma hem en, för självförtroendet, välbehövlig trea när tabelljumbon Hellas Verona kommer på besök till Stadio Renato Dall’ara? Vi tar ställning!

Att komma upp från Serie B till finrummet och väl där landa på en bekväm plats i mittenskiktet, det är förstås en smärre skalp. Utifrån förutsättningarna har Bologna gjort ett kanonjobb i Serie A; är just nu tolva i den haltande tabellen och en vinst skulle föra dem upp två platser, till den övre tabellhalvan.

Avståndet ner till det röda tabellområdet är på åtta pinnar med lika många fajter kvar att avverka – åt det hållet är det i praktiken redan klappat och klart med andra ord: kontraktet är säkrat!

Hellas Verona däremot – ett praktfiasko. Från en plats i mitten under förra året, till att nu vara fastkedjade i den absoluta botten av tabellen. 19 pinnar på 30 matcher är ett skräckinjagande uselt facit. Finns inte kartan att man skulle hämta in på konkurrenterna ovanför – spelarna och ledarna verkar redan nu förbereda inför nästkommande spelår i andradivisionen.

Bryter sviten

Två raka förluster och ett mål på fem matcher – det är Bolognas formrad. Enda positiva, till viss del, har varit försvarsspelet; i tre av de här matcherna höll man också nollan, 0-0 allihopa.

Och då undrar jag, kan de få en bättre möjlighet att spräcka den här vinstfria, katastrofala sviten? Absolut inte, är känslan. Det trots att truppsituationen är prekär; försvarsspelarna Daniele Gastaldello och Ibrahima M’baye är avstängda medan den bästa målskytten, spetsen Mattia Destro är skadad.

Hellas Verona är helt ur balans. Fullständigt uppgivna och nu när serien kliver in i sitt sista skede, lär knappast moroten att prestera bli mer smakrik än innan… Tre förluster på de fyra senaste matcherna har det blivit och på bortaplan har det faktiskt inte blivit en enda vinst på 14 försök.

Gillar ettan starkt till 1,91 x smeten. Polletter – in!

Speltips:

Speltips: Bologna vinner, rak etta
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 4/4
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bologna 1,91 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,55 unibet logo
Hellas Verona 4,50 titanbet logo
Över 2,5 mål 2,15 mybet logo
Under 2,5 mål 1,74 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: