Speltips, Bologna – Milan 8/2: Målpolletter in i krismötet

Spelbloggare Publicerat: 7 februari 2017

Totalt förnedrade och körda av Napoli förra veckan ska Bologna försöka hitta på rätt spår när de gästas av ett formsvagt och skört Milan under onsdagskvällen. Vad bäddar det för?

Snabblänkar: Oddsjämförelse | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

Chansen på förstaplatsen kan viftas bort, men det handlar om fördelningen av Europabiljetterna, i första hand de till Champions League. När Roma har en match mindre spelad – spelstopp tisdag kväll, mot Fiorentina – är man pinnen ovanför dem i tabellen. Andraplatsen leder, som säkert bekant, direkt till CL – tredjeplatsen till kvalet.

Annorlunda är det för Bologna, som är fast i det hopplösa mittenskiktet av tabellen – utan praktisk risk att trilla ur divisionen, eller chans på Europaplatserna. Plats 13 innehas och det blir att spela om enskilda platser uppåt och neråt. Formen, som varit fin, är i fara efter att ha krossats med – hör och häpna – 1-7 hemma mot Napoli.

Adam Masina är avstängd för Bologna efter att ha fått syna det röda kortet senast. Gästande Milan har bland andra Giacomo Bonaventura, skadad, out och José Sosa avstängd.

Mål – åt båda håll?

Undertecknad har sällan skådat någonting värre än när Bologna blev totalt överkörda av Napoli senast. 1-7 – sådana siffror är extremt sällsynta i de stora europeiska divisionerna. Nu mötte man ett effektivt och sylvasst Napoli förvisso, men prestationen kan såklart inte snackas bort.

Försvarsspelet, det var under all möjlig kritik.

Milan, då? Helt ur form. Fyra raka förluster och fem utan vinst. Förra veckan föll de med 0-1 över Sampdoria – men annars har det sett annorlunda ut; ett försvarsspel under all kritik och att man således inte kunnat kamma hem pinnarna, trots mål framåt och hyfsad effektivitet. Fem raka hade innehållit mål åt båda håll.

Möjligt att Bologna kliver ut lite försiktigare, men det är klart att sviterna från en sådan defensiv prestation som senast påverkar – negativt. Trots allt, sju insläppta. Katastrofalt försvarsspel.

På andra sidan står ett Milan som tappat stilen helt, men fortfarande delvis levererat framåt.

Slutsats?

BLGM – ja spelas till 1,92 x insatsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 8/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: