Speltips, Bolton – Brentford 30/11: Oddssättarna kan inte skilja dem åt – det kan vi

Spelbloggare Publicerat: 30 november 2015

Championshipjumbon Bolton har ett rent mardrömsfacit under spelåret och ska försöka putsa till siffrorna i hemmamatchen mot Brentford, som har chansen att koppla kontakt med toppen. Lyckas man med det?

Hämta din bonus nu! Klicka här för att testa Titanbet och få 1 000 kr bonus.

Ett fatalt misslyckande. En vinst på – hör och häpna – 17 matcher. Med det mardrömsfacit är Bolton placerade sist i tabellen, men det skiljer ”bara” fem pinnar upp till säker mark i och med alla dessa kryssen som plockats: åtta stycken.

Ändock måste pinnarna skördas snarast. Flera av bottenkonkurrenterna börjar uppvisa positiva tendenser och det där avståndet kan vara klart större, verka nästan omöjligt att hämta in, inom veckor om det inte vänder snart. Men vad tyder på det, egentligen?

Brentford föll på målsnöret i kampen om en biljett till förstadivisionen förra året efter att ha förlorat semifinalplayoffet mot Middlesbrough med 1-5 över två matcher. Detta året inleddes på ett mindre imponerande sätt, men saker sakta fallit på sin plats och att man kommer vara med och fajtas om PL-biljetterna tar jag för givet.

Vunnit fem av de sju senaste

Formen har, som nämnt, hittats för Brentford och då är man svårstoppade. Fem av de sju senaste matcherna har vunnits, en slutat oavgjort och övrig – borta mot topplaget Hull City – förlorats.

Förra veckan stod Brentfordspelarna för en rejält moralhöjande prestation, där man vid 1-0 mot Nottingham Forest fick en man utvisad och motståndarna kort därpå kunde kvittera, med slutkvarten kvar att spela. Man klarade dock av att stå emot och fick i den sjätte (!) stopptidsminuten själva in vad som blev slutresultatet: 2-1.

Gästerna har varit skadedrabbade under en period, men manskapet som funnits tillgängligt har bevisligen gjort jobbet med bravur. Nu saknas också mittbacken Harlee Dean. Positiva skaderapporter från värdens håll.

Men! Detta ska ändå inte förändra det faktum att Brentford borde vara stora hyfsat klara favoriter på förhand. Att det skiljer i kvalitet är uppenbart – det syns i resultaten och så även i de matcherna undertecknad sett.

1,95x för Brentford +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – spelas med glädje hos Bet365.

Speltips:

20:45, måndag 30/11

Speltips: Brentford +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 30/11
TV:  Visas inte på svensk TV.  (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bolton 2,75 williamhill logo
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Brentford 2,70 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,90 unibet logo
Under 2,5 mål 1,95 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: