Speltips, Bordeaux – PSG 24/1: Bryts drömsviten här?

Spelbloggare Publicerat: 23 januari 2017

Cupfotbollen rullar på under veckan och en av tisdagens mest intressanta fajter står Bordeaux och Paris Saint-Germain för, i den franska ligacupen. Gästernas defensiv, som varit supersolid på sistone, kan utstå hot här.

Tisdag. En finalbiljett ska delas ut. Till Bordeaux eller PSG?
Onsdag. Den andra ska ut. Till Monaco eller Nancy?

Här står det alltså mellan Bordeaux och PSG – en kamp som de sistnämnda är stora favoriter i, såklart. De har dominerat den franska klubbfotbollen under flera år, men tappat en del nu – något som delvis kan förklaras i att Zlatan Ibrahimovic lämnade – och de är inte bättre placerade än trea i det täta toppskiktet av serien.

Bordeaux är lite svåra att få grepp om – vilken klass håller de för, egentligen; kan de slå sig in i striden om Europaplatserna, eller blir det en plats i det hopplösa mittenskiktet? Formen ser bra ut, de lever kvar i båda de inhemska cuperna och hittas på åttondeplats i Ligue 1. Ynka två pinnar skiljer till femteditot, men desto svårare blir det att hämta ikapp på topp fyra.

Sviten bryts

Det är omöjligt att inte bli imponerad av PSG:s formrad; fem raka vinster med serien och de två cuperna inräknade. Antalet insläppta mål i dessa? Noll! Siffror som de ser man sällan, och ännu mer förvånande blir det eftersom PSG inte varit speciellt dominanta under spelåret.

Nu? Ett trendbrott kan absolut lura runt hörnet, det är den bestämda känslan.

Det är ett Bordeaux i form som tar emot PSG. De har inte förlorat på fem raka matcher, varav tre vunnits. Inte det mest imponerande av målsnitt, men det är klart att laget stärks av de positiva resultaten. Ger dem självförtroendet att trycka upp positionerna?

Och just Bordeaux har lyckats bra mot PSG på hemmaplan. 1-1 senast, 3-2 dessförinnan. BLGM-spelet har suttit i tre identiska möten efter varandra.

Det här blir matchen där PSG:s fantastiska svit bryts.

BLGM – ja spelas till 2,06 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här! Köper den i alla fall tio punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, tisdag 24/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: