Speltips, Borussia Dortmund – Legia Warszawa 22/11: Det blir att åka av!

Spelbloggare Publicerat: 21 november 2016

Klasskillnaden borde vara total när den tyska jätten Borussia Dortmund välkomnar polska Legia Warszawa till Westfalenstadion – och Spelbloggare har hittat ett fint speltips inför matchen, hämtat hos Mybet som sticker ut hakan på den specifika marknaden. 

Förnedringen var över och nu senast i Champions League spelade Legia Warszawa, på hemmaplan, inför tomma läktare, in deras första pinne här i gruppspelet efter att resultattavlan prytts av de häpnadsväckande siffrorna 3-3 mot Real Madrid. Ännu mer imponerande att man faktiskt hämtade in ett tidigt 0-2-underläge – alltså mot CL-mästarna!

Men om vi ska hitta en förklaring till det hela, handlade det inte till största del om nonchalans från spanjorerna?

Det resultatet, samtidigt som Borussia Dortmund vann med 1-0 över Sporting CP, innebär nu att tyskarna hittas på förstaplatsen, två pinnar före just Real Madrid. Slutspelsbiljetten är klar, men det är såklart av stor betydelse att fortsatt hålla de regerande mästarna på efterkälken.

Neven Subotic och Erik Durm har deklarerats otillgängliga för matchen – avbräck, men de ska kunna ersättas på ett bra sätt. Polackerna kommer mer eller mindre med hela truppen intakt.

Vinner båda halvlekarna

Om vi ska hitta en förklaring till Legias plockade pinne mot Real Madrid handlade det mer eller mindre bara om nonchalans från spanjorerna. Dessförinnan hade polackerna förlorat tre av tre matcher – med en målskillnad på förnedrande 1-13.

Och det omvända mötet vann Dortmund med tennissiffrorna 6-0.

Polsk fotboll håller inte speciellt bra standard och i de här sammanhangen har Legia Warszawa ingenting att sätta emot de större pjäserna – och Dortmund borta på Westfalenstadion är en av de svåraste tänkbara uppgifterna i Europa.

Illa tajmat för polackerna kommer Dortmund dessutom till matchen i toppform. Gjorde en del bra resultat precis före uppehållet och i helgen värjdes Bayern München undan med 1-0 inför hemmapubliken. Fantastiskt fin insats.

Det här blir en ”walk in the park” för Dortmund, tro ingenting annat…

Dortmund att vinna båda halvlekarna finns till 1,80 x insatsen hos Mybet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 000 kronor! De flesta andra bookies är runt tio punkter under för samma spel och det borde bara vara en tidsfråga innan även Mybets oddssättare justerar siffrorna.

Speltips:

Speltips: Dortmund att vinna båda halvlekarna
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 22/11
TV:  viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: