Speltips, Borussia M’gladbach – Eintracht Frankfurt 28/10: 1X2-tecken plockas ut

Spelbloggare Publicerat: 28 oktober 2016

Spelschemat må vara tunt under fredagen, men från Bundesliga och matchen mellan Borussia M’gladbach och Eintracht Frankfurt har vi hittat ett riktigt kalasspel – till 1,87 gånger smeten.

Åtta matcher in i serien och Borussia M’gladbach spelar redan med kniven mot strupen. Fjolårsfyran har inte alls fått den starten de ville på årets seriespel; har bara skrapat ihop 11 pinnar på åtta matcher och med det hittas man precis i mitten av tabellen. Glappet uppåt, till de konkurrenter som innehar Europaplatser, är dock fortfarande relativt litet och ännu är det absolut inte kört – inte ens en fjärdedel av serien är ju avverkad.

Om Gladbach varit en av de största besvikelserna, har Frankfurt varit rena motsatsen. Överraskande starka har de sett ut och faktum är att de hittas ovanför just Gladbach i tabellen, efter 14 hopskrapade poäng. Med tanke på att man var på vippen att trilla ur Bundesliga förra året – överlevde via kval – är det fruktansvärt starkt, men det bör också nämnas att spelschemat varit relativt gynnsamt.

Det råder stora skadeproblem hos båda parter, frånvarolistorna är välfyllda. Gladbach ser ut att komma till spel utan Christoph Kramer och Thorgan Hazard, bland andra. Alexander Meier är en av de som eventuellt missar för Frankfurt – skulle vara ett brutalt avbräck!

Hemmavinst?

Finns ett par faktorer som skulle kunna tala för Frankfurt och skrällspelen till deras favör – men är inte ettan motiverad till de siffror som dukas ut?

Frankfurt är i bra form, absolut, och för Gladbach väntar en CL-fajt hemma mot Celtic redan på tisdag. Lite fokus redan på den redan nu?

Men vi måste ha i åtanke att Gladbach är fasansfullt starka på hemmaplan och normalt bättre än Frankfurt – det ska skilja ett par klasser, helt enkelt. 13-1-3 stod resultatraden i förra året och statistiken är fin även detta; 0-0 mot Hamburger senast var det första tappet inför hemmapubliken på fem matcher.

Ska också nämnas att Frankfurt kommer från en tuff cupmatch; 120 minuter fotboll och sedermera vinst efter straffar mot Ingolstadt. Bara tre dagars vila sedan dess. Borussia M’gladbach städade undan Stuttgart med två mål mot noll på just Borussia Park.

Den raka ettan spelas till 1,87 x polletterna hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Borussia M’gladbach vinner, rak etta
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 28/10
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: