Speltips, Borussia M’gladbach – Juventus 3/11: Skrällvarning

Spelbloggare Publicerat: 3 november 2015

Klockan tickar snabbt för pånyttfödda Borussia M’gladbach och vill tyskarna ha en chans på CL-slutspelet måste ett bra resultat lösas hemma mot Juventus, vilket vi anser de ska ha en bättre chans till än vad oddssättarna tror.

Klicka här för att se de bästa bonusarna från 24 spelbolag!

Juventus har det inte enkelt hemma i Italien; maskineriet har hackat redan från start, efter flera år av total dominans, och mästarna tillika fjolårsfinalisterna i Champions League står på en blek tiondeplats i Serie A med resultatraden 4-3-4.

Sett marginellt bättre ut med tiden, men Juventus är långtifrån igenkännbara från framförallt i fjol, men även åren dessförinnan. Det där lilla extra saknas.

Resultaten ute i Europa kan man däremot vara helt nöjda över. Grupp D toppas med sju inspelade pinnar på tre matcher – alltså två vinster och ett kryss – och skulle, om man klarar av att kamma fullt här, mer eller mindre vara helt klara för slutspelet.

Borussia M’gladbach hade även de en mardrömslik seriestart; förlusterna avverkade varandra och till slut plockade man upp André Schubert som huvudtränare, vilket fallit väl ut. Resultaten kom på direkten och man har studsat upp till en femteplats i serien. Makalöst starkt efter den miserabla starten.

Någon liknande effekt här i CL har man däremot inte fått, men nu senast – borta mot just Juventus – löstes den första pinnen efter två raka torskar. 0-0 slutade matchen och tyskarnas försvarsinsats imponerade enormt.

Juventus överskattas

Med den prestationen i bakhuvudet, så vore det dumt att tro att M’gladbach skulle vara borta här, på hemmaplan. Spelarna kommer också med ännu mer uppboostat självförtroende efter att toppkonkurrenten i Bundesliga, Hertha BSC, krossades med 4-1 – på bortaplan. Missade själv matchen, men rapporterna, liksom resultatet, talar om att det var en helgjuten prestation.

Ska också nämnas att man haft en del oflyt hittills; den enda matchen som spelats på hemmaplan var mot Manchester City – en spännande och jämn batalj där City fick in segerbaljan så sent som på stopptiden.

Att ställas mot tyskt motstånd, på bortaplan, i Europa – det är sällan en uppgift att se fram emot. Ännu mindre för Juventus nu när de haft så stora bekymmer, inte minst på bortaplan där man har 0-1-2 i de senaste matcherna.

Vissa skadeproblem för värden, men det manskap som spelat de senaste veckorna har, som nämnt, presterat väl. Juventus har bland annat Sami Khedira efter att han åkt på en skada mot Torino nu senast och det kan bli förödande i en match där mittfältskampen mycket väl kan komma att stå i fokus.

3,30x för den raka ettan, vilket vi får av Unibet, tänker i alla fall inte jag blunda för.

Speltips:

Speltips: Borussia M’gladbach vinner, rak etta
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 3/11
TV:  viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Borussia M’gladbach 3,30 unibet logo
Oavgjort 3,40 nordicbet logo
Juventus 2,45 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,18 unibet logo
Under 2,5 mål 1,72 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: