Speltips Bosnien – Polen 7/9: UEFA Nations League

Simon Pålsson Publicerat: 4 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bosnien gäller inte som solklara favoriter hemma mot Polen, men har en god chans till tre poäng i UEFA Nations League den 7 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är full fart som gäller i landslagsfotbollen för närvarande, med massvis av matcher dagligen och ganska bra tillställningar. Det har kanske inte smällt som man helt hade hoppats på, men det är bra fotboll som spelas.

En trend som blivit ganska tydlig är att det är favoritvinster i ganska stora mått, och det har varit svårt för flera länder att skrälla. Efter att den första upplagan av UEFA Nations League nu lagt grunden för hur det ser ut i den andra upplagan kan vi konstatera att grupperna kanske inte är fullt så jämna.

Polen spelar nu i A-divisionen och fick direkt stryk av Nederländerna, och frågan är om det polska landslaget verkligen ska spela mot så här bra lag och förväntas göra resultat konsekvent? Det känns lite tveksamt.

Bosnien å sin sida spelade 1-1 mot Italien i en ganska jämn match, och det får man väl ändå säga är ett starkt resultat? Det känns som att det är ett lag som sakta men säkert är på gång igen.

Bosnien blir svårslagna

Bosnien har som bekant en mycket spännande spelartrupp och den generation spelare som nu har tagit sig in i laget på allvar gör det här till en potentiell outsider i framtidens landslagsmästerskap. Men som bekant har det inte blivit något spel för Anel Ahmedhodzic än, efter att mittbacken från Malmö FF valde att spela för det bosniska landslaget nyligen.

Polen hade en riktigt svag insats mot Holland i den första omgången av UEFA Nations League, och det känns som att förbundskaptenen Jerzy Brzeczek kanske inte är särskilt nöjd med hur laget prestera, och att han därför kommer att förändra en del i laget. Det känns inte helt orimligt.

Viktigt att ha med sig är att Robert Lewandowski inte finns med i truppen och att han inte kommer att spela den här matchen heller. Det är såklart en spelare som hade saknats i nästan alla lag, men inte minst i det polska landslaget är han viktig.

Här tror vi att Bosnien kommer gå hårt för en vinst, och att man i våra ögon får gälla som favoriter.

Bosnien draw no bet spelas till 1,97 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bosnien draw no bet
Odds: 1,97
Bolag: Casumo
Spelstopp: 20:45, måndag 7 september 2020
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo