Speltips, Bosnien – Wales 10/10: Målskytt hittad

Spelbloggare Publicerat: 10 oktober 2015

Wales kan skriva historia redan nu, men då krävs det att man fixar minst oavgjort borta mot Bosnien, som i sin tur är pressat att vinna. Vårt intresse faller på ett målskyttespel.

58 år sedan. Det var senast Wales medverkade i en större turnering – och allt pekar åt att väntan snart ska vara över. En pinne krävs, med stor sannolikhet inte ens det, på de två sista matcherna för att biljetten ska vara i hamn.

Historia kan med andra ord skrivas på Bilino Polje Stadium.

För Bosnien är det å andra sidan en ren ångestbatalj som väntar. De har hamnat en bit på efterkälken och har två pinnar upp till tredjeplatsen, vilken leder till play off, som Israel innehar för tillfället. Hur det slutar beror till stor del på konkurrenterna runtom, men siktet måste vara på trean. Räkna med full fart framåt från deras sida.

Matchbilden bör passa honom väl

Fastnar starkt för ett målskyttespel här, och vem är i fokus om inte – Gareth Bale?

En av få världsklasspelare på planen; tillhör de allra bästa. Presterar såväl i klubb- som landslag – här i kvalet har han stänkt dit sex baljor på åtta starter, hamnat i målprotokollet i hälften av dem. Spelfilosofin passar honom perfekt och när Bale får fart under fötterna är det få som kan haka på.

Den väntade matchbilden bör passa som handen i handsken. Wales har sannolikt främst siktet på krysset medan Bosnien kommer trycka upp positionerna rejält – kommer finnas fina ytor i omställningsmöjligheterna. Där blir snabb- och kvickheten av oerhört stor betydelse.

Sedan är Bosniens försvarsspel allt annat än prickfritt; släppt in 10 mål hittills och mot de bättre konkurrenterna har det varit extra svårt att hålla lakanet tätt. Förvisso mållöst när dessa möttes senast, men annan typ av matchbild är att vänta nu. Dessutom en del skadebekymmer för Bosnien, som kan få det svårt att få spelet att klaffa helt.

3,0 x fläsket för målskyttespelet tackar vi för.

Speltips:

Speltips: Gareth Bale målskytt ”anytime”
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 10/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bosnien 1,95 unibet logo
Oavgjort 3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Wales 4,40 betsson logo
Över 2,5 mål 2,20 expekt logo
Under 2,5 mål 1,72 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: