Speltips, Bournemouth – Everton 20/2: Goda möjligheter för mål

Spelbloggare Publicerat: 19 februari 2016

Mer cupfotboll står på schemat och från den sena matchen, avsparken tas 18:15, mellan AFC Bournemouth och Everton testas mållyckan till 1,95 x insatsen.

Känns spontant som lördagens hetaste FA-cupbatalj. Det är trots allt två lag från Premier League och det finns all anledning att ta för givet att båda parter tar seriöst på uppgiften specifikt och cupen som helhet.

Visst, Bournemouths kontrakt är långtifrån säkrat – bara fyra pinnar skiljer ner till det röda tabellområdet – men känslan är att man är ett par snäpp för starka för att trilla ur serien. Finns ändå utrymme att satsa på cupen. Tränaren Eddie Howe har uttryckt att laguttagningen ”blir en överraskning” och det tolkar jag som att det blir en stark sådan.

Evertons mål är alltid – att spela i Europa. Styrkan finns för att utmana, men avståndet upp till Europaområdet är lite väl stort för att hämta in, det är i alla fall känslan. Därför är FA-cupen en utmärkt möjlighet för att slussas ut i Europa och som det surras verkar det också som att uppgiften ska tas på största möjliga allvar.

Statistiken på vår sida

Mål – det brukar man kunna räkna med när Everton är ena halvan av en match. Offensiven är fin, defensiven skör. Seriematcherna har ett snitt på hela 3,1~ mål per match och Bournemouths 2,8~ två parter som brukar vara underhållande att följa.

Seriespelets identiska möte slutade 3-3 i november efter ett makalöst avslut på matchen. Blir förmodligen inte lika sprudlande nu, men en öppen matchbild borde vara att vänta på nytt.

När Bournemouth fick besök av Stoke under förra veckan hade man det absolut mesta av bollinnehavet, men defensiven blev oerhört sårad när ”The Potters” ställde om och slutresultatet skrevs 1-3. Inte de defensiva besked man ville ha inför den här matchen.

6/8 senaste matcherna för Bournemouth har bjudit på minst tre mål och 6/7 senaste för Everton. Statistik som stärker vår tro på att mål. Förstås.

Mål vill vi se och mål kommer vi med största sannolikhet att få. Över 2,5 strutar spelas till 1,95x hos Mybet.

Matchen streamas hos Bet365. Öppna ett konto hos dem och erhåll 1 000 kr i välkomstbonus.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:15, lördag 20/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bournemouth 3,30 nordicbet logo
Oavgjort 3,55
Everton 2,30 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,95 mybet logo
Under 2,5 mål 1,95 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: