Speltips, Bournemouth – Liverpool 4/12: Vi mer än dubblar insatsen

Spelbloggare Publicerat: 3 december 2016

14:30 avfyras startskottet för Premier League-söndagen när Bournemouth välkomnar Liverpool till Vitality Stadium. Gästerna presenteras förstås som favoriter – tillräckligt stora, undrar vi?

Liverpools frammarsch i Premier League är fantastisk och i skrivandets stund – inför lördagens fajter – hittas de på andraplatsen, med ynka pinnen upp till serieledande Chelsea. Hård konkurrens underifrån, men en fördel som Liverpool har mot flera av dem är att de inte är ute och spelar i Europa.

En sak är säker; fansen drömmer våta drömmar – drömmar om storhetstiden. Kan den första serietiteln sedan 1989-1990 plockas?

Annan situation för Bournemouth, som inte håller i närheten av samma klass. De är placerade på tolfteplatsen i serien och väntas även landa på den undre tabellhalvan, om än en bit ifrån den absoluta botten. Det som imponerar är klubbens resa de senaste åren och den fotboll som spelas, tränaren Eddie Howes filosofi. Nu ska man bli etablerade i förstadivisionen.

Roberto Firmino är tillbaka i spel för Liverpool medan Daniel Sturridge är fortsatt out. Bournemouth saknar Andrew Suman.

Gästerna får förtroendet

Gillar Liverpools chanser och tror oddsen på dem kan droppa till närmre avspark. Hoppar därför in redan nu.

Klasskillnad här, såklart. Bournemouth brukar dessutom vilja föra upp till dans mot även de bättre parterna i serien på ett annat sätt än konkurrenter i samma tabellskikt med den spelfilosofi de har – någonting som enkelt kan straffa sig mot tekniskt starkare motstånd.

Halvdan form också, en vinst och tre förluster på de senaste matcherna för Bournemouth – detta medan Liverpool inte förlorat på 15 raka matcher, varav hela 12 vunnits.

Liverpool kör alltid ända in i kaklet och har snabba, tekniska och vassa spelare som trivs med att ställa om, och därför brukar matcherna förmås att vinnas med större siffror. Laget håller helt enkelt för många olika typer av scenarion.

De fyra inbördes mötena, sedan 2014 och framåt, har alla slutat i vinster för Liverpool.

Liverpool -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med minst två baljor – investeras i till finfina 2,02 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Liverpool -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:30, söndag 4/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: