Speltips Bournemouth – Manchester United 20/5: Måstematch

Martin Efvergren Publicerat: 20 maj 2023

Bournemouth gästas av ett CL-jagande Manchester United i lördagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 20 maj 2023 med avspark kl 16:00 på Vitality Stadium.

Bournemouth – Manchester United

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Nykomlingen AFC Bournemouth har redan överträffat de flestas profetior vad gäller den här säsongen. Trots små investeringar har man lyckats säkra fortsatt spel i Premier League till nästa säsong och det är en överprestation sett till det ekonomiska.

Med två matcher kvar att spela har Gary O’Neils manskap spelat ihop 39 poäng, vilket ger en 14:e plats i tabellen. De två raka segrarna mot bottenkonkurrenterna Southampton och Leeds blev avgörande för att säkra PL-kontraktet. Därefter har man åkt på två raka förluster. I sin senaste hemmamatch föll man med 3-1 mot Chelsea och förra helgen blev det en 2-0-förlust borta mot Crystal Palace.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett uddlöst Man United

Manchester United har nu betydligt mer att spela för då det vore en stor missräkning om man inte skulle bli bland de fyra bästa. Framförallt har ett sämre bortaspel gjort att man har tappat mark mot ett Liverpool som fått upp ångan rejält. Inför den här omgången står Man United på 66 poäng. En poäng bakom dem jagar Liverpool som dock har en match mer spelad.

Efter två raka förluster på bortaplan kunde Manchester United ta tre viktiga poäng i förra helgens hemmamatch mot Wolverhampton. Man vann till slut en mer tillknäppt tillställning med 2-0. Dessförinnan hade man gått mållösa i de båda förlusterna mot Brighton och West Ham.

Offensiven har varit ganska skral på sistone och bättre blev det inte av att Marcus Rashford saknades senast. Det är fortsatt oklart om han kan vara redo till den här matchen. På pluskontot hör emellertid att Raphael Varane var tillbaka och bildade mittlås tillsammans Viktor Nilsson-Lindelöf.

Senast Bournemouth och Man United möttes var i början av januari på Old Trafford. Då tog de sistnämnda en komfortabel 3-0-seger och det mesta talar förstås till deras fördel även här. Ett rakt spel på att Manchester United ger dock endast omkring 1.53 gånger insatsen.

Man United måste helt enkelt vinna mot ett Bournemouth som egentligen inte har något att spela för. Allt annat vore en smärre katastrof. Dessa förutsättningar är inte alltid helt enkla att hantera. Därtill är formen långtifrån på topp och på bortaplan har man endast en vunnit av sina sex senaste ligamatcher.

Det har gjorts under 2.5 mål i nio av Man Uniteds tio senaste ligamatcher. Bournemouth kan säkerligen hålla ihop det på ett bra sätt här och då blir det nog inget målkalas av detta. Mitt spel blir att det görs under 3 mål (asian handicap) till 2.00 gånger pengarna hos ,,Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian
Odds: 2.00
Bolag: Betinia
Spelstopp: 16:00, lördag 20 maj
TV: 
Stream:  viaplay logo