Speltips Bournemouth – Tottenham 26/8: Återvunnen tro

Martin Efvergren Publicerat: 25 augusti 2023

AFC Bournemouth gästas av Tottenham Hotspur i den tredje omgången av Premier League. Matchen spelas lördag den 26 augusti 2023 med avspark kl 13:30 på Vitality Stadium.

Bournemouth – Tottenham

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

AFC Bournemouth inledde förra säsongen svagt, men reste sig sedan under Gary O’Neils ledning. Det räckte för att klara målsättningen att hänga kvar, men till den här säsongen valde man ändå att göra ett skifte på tränarbänken. Som ny vägvisare har man valt spanjoren Andoni Iraola som kommer från en framgångsrik sejour i Rayo Vallecano.

Med Iraola vid rodret har Bournemouth höjt svårighetsgraden i sitt spel något. I premiären hemma mot West Ham ska man dock vara ganska nöjda med att kunde få med sig ett 1-1-resultat. Förra helgen inledde man sedan piggt i det svåra bortamötet mot Liverpool och man fick direkt utdelning på sitt aggressiva presspel då man gjorde 1-0 redan i den tredje minuten. Man lyckades dock inte förvalta den ledningen utan Liverpool kom tillbaka och vann med 3-1 och det trots att hemmalaget åkte på en utvisning med en dryg halvtimme kvar.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spurs är på rätt väg

Tottenham Hotspur har precis som Bournemouth en ny herre på täppan då Ante Postecoglou är ny manager efter vårens struligheter. Han har kommit in med ett spelsätt som ligger väldigt långt ifrån det Antonio Conte stod för och så här långt har han gjort sig populär bland Spurs-supportrarna.

Insatsen i premiären borta mot Brentford var väl ingen succé, men man visade en god ambition. Man lämnade alltför stora ytor bakåt där man blev straffade i en match som, fullt rättvist, slutade 2-2. Förra helgen visade Tottenham så prov på utveckling då man totalt sett var det bättre laget när man besegrade Manchester United med 2-0 hemma i London.

Tottenham har suktat efter något att tro på efter försäljningen av Harry Kane och Postecoglou har givit dem offensiv fotboll och en seger mot Man United. Det har sett lovande ut, men man ska nog vara försiktig med att dra för stora växlar redan nu.

Senast Bournemouth och Tottenham möttes vann de förstnämnda med 3-2 på bortaplan och det finns anledning att tro att även den här matchen kommer att bjuda på en del mål. Hos spelbolagen ligger dock överspelen lågt i odds.

Man vill inte gå i fällan och höja Tottenham till skyarna, men samtidigt var insatsen och resultatet förra helgen precis vad det här laget och hela klubben behövde. Jag väljer att tro att det självförtroende man tar med sig in i den här matchen kommer att räcka för en ny seger. Mitt spel blir en rak tvåa, att Tottenham vinner till 2.00 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner
Odds: 2.00
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 13:30, lördag 26 augusti 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo