Speltips, Bradford – Aldershot 18/11: Cuphysteri i Bradford

Spelbloggare Publicerat: 18 november 2015

Aldershot Town fixade, med hjärtat i halsgropen, 0-0 mot Bradford City i den fjärde FA-cuprundan. Det innebär omspel och då tror vi att klasskillnaden kommer synas av även på resultattavlan.

45 relativt jämna minuter följdes upp av 45 där Bradford styrde och ställde helt på sina villkor – utan att få till det i sista tredjedelen av planen och Aldershot fixade 0-0 i match nummer ett. FA-cupen är, som bekant, skrällarnas cup, men det var alltjämt chockerande att man nu fixade omspel.

Det skiljer trots allt två divisioner klubbarna emellan – Bradford är dessutom uppe och nosar på uppflyttningsplatserna till Championship medan Aldershot härjar på den undre tabellhalvan i National League.

Skrällarna kommer mer eller mindre i varenda runda och i regel brukar det vara mer lönsamt att investera i underdogsen kontra favoriterna.

Satsar hårt på cupen

Här anser vi dock att Bradfords favoritskap ska vara ännu större än det faktiskt är av oddsen att tyda. Har svårt att se de misslyckas vinna över Aldershot för andra matchen i följd, nu på hemmaplan.

Efter fjolårets succé i FA-cupen råder det lite cuphysteri både runtom och i klubben. Man nådde till den sjätte rundan och hamnade således i topp åtta efter att ha skickat ut bland annat Millwall, Sunderland och Chelsea (!). Championshiphuserande Reading blev de som satte stopp för det roliga, men man var ändå oerhört nöjda med vad som presterades – med all rätt.

Mycket snack om att man vill återupprepa den succén – och tomma ord verkar det inte heller. Startelvan som skickades ut i match nummer ett visade på att cupen tas på fullaste allvar. Som den här bataljen snackats upp också – motivationen måste vara uppe i max.

Att möta amatörerna i de sämre divisionerna – om man får kalla Aldershots spelare det – på bortaplan kan alltid vara knepigt. Men ja; nu är man hemma och då ska de bara köras över, när det uppenbarligen satsas så hårt.

Bradford vann med stabila 2-0 över Crewe i helgen – den sjunde raka matchen utan förlust. Aldershot har radat upp två förluster efter matchen dessa två emellan och formen pekar spikrakt neråt.

Minus att talangfulla Reece Burke är osäker för spel i Bradford, men hans närvaro kontra frånvaro ska inte betyda skillnaden mellan en vinst och förlust. Bredden är fullt okej.

Bradford -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust vid uddamålsvinst – spelas till 1,95 x polletterna hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Bradford -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 18/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bradford 1,45 mybet logo
Oavgjort 4,50 betway logo
Aldershot 8,50 ladbrokes logo
Över 2,5 mål 1,83 unibet logo
Under 2,5 mål 2,00 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: