Speltips, Brasilien – Argentina 11/11: Nattmacka värd över dubbelt betalt

Spelbloggare Publicerat: 9 november 2016

Tungviktsfajt står på nattmenyn i det sydamerikanska VM-kvalet. Brasilien tar emot Argentina på Minerão – och då smäller vi in ett par målpolletter till strax över dubbelt betalt.

Efter U23-herrarnas OS-titel har vindarna varit varma i Brasilien och nu har seniorerna löst fyra raka vinster – bland annat över extremt hemmastarka Ecuador och mot Colombia – här i VM-kvalet och det ser ljust ut inför framtiden. Faktum är att förstaplatsen, av de tio platserna, innehas med resultatraden 6-3-1 – men det vänder fort och är oerhört tätt i kampen om mästerskapsbiljetterna.

Argentina är en av, om inte den största fotbollsnationen i Sydamerika – men är på efterkälken i jakten på platserna som leder vidare. Faktum är att de inte skrapat ihop fler pinnar än så att det räcker till en sjätteplats, vilken alltså inte ens betyder kval. Extra tufft att då ställas inför en såhär pass tuff bortafajt. Å andra sidan; bara en pinne skiljer dem från topp fem-platserna.

Casemeiro saknas för Brasilien, men annars finns det inte mycket att nyhetsvärde på truppfronterna. Positivt med världsstjärnan Leo Messi tillbaka för Argentina.

Målpolletter – in

Kniven mot strupen. En förlust vore förödande för Argentina.

Visst, det är väl klart att Argentina kliver in som rätt klara underdogs mot ett formstarkt och solitt Brasilien, på bortaplan – men vi ser i alla fall deras målmöjligheter som stora. Och att brassarna skickar minst en balja räknar vi samtidigt kallt med.

Tittar vi till Brasiliens fyra senaste matcher har de genererat i 12 baljor framåt. Förvisso bara en bakåt, men då har två av motståndarna varit av den tunnare modellen. Nu spelar man inför hemmapubliken och då krävs det alltid att positionerna pushas upp, att det bjuds på underhållande fotboll.

Bortsett från 0-1-torsken hemma mot Paraguay senast, är det framförallt defensivt som Argentina svikit. Framåt finns det stor klass och nu är Leo Messi tillbaka i anfallet; han har ju bara spelat tre matcher detta kval och målat vid två tillfällen på dessa. A och O för offensiven att han är med. Hans tidigare frånvaro är kanske den enskilt största orsaken till varför Argentina inte kommit upp i normal standard.

1-1 slutade det omvända mötet – liknande siffror nu? Mål åt båda håll, det tror vi alla fall att det kommer bjudas på.

BLGM – ja spelas till 2,05 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 00:45, natten mot fredag 11/11
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: