Speltips Brasilien – Chile 3/7: Nattmatch

Simon Pålsson Publicerat: 1 juli 2021

Efter en enkel resa i gruppspelet ställs Brasilien inför sin svåraste match hittills när Chile väntar i Copa America-kvartsfinalen natten till den 3 juli 2021.

Brasilien - Chile

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Planenligt och helt utan besvär. Det får man ändå kalla det gruppspel som värdnationen Brasilien har bakom sig i Copa America, ett gruppspel som slutade med att man vann de tre första matcherna och sedan lite lojt spelade 1-1 mot Ecuador i den sista gruppspelsomgången.

Bara det faktum att Brasilien vann gruppen räcker – och det gör att man nu enligt logikens lagar skulle få den mest överkomliga lottningen i kvartsfinalen. Men så kanske inte riktigt blev fallet.

För i kvartsfinalen väntar inga mindre än Chile och det vet vi sedan tidigare är ett svårslaget lag och ett lag som faktiskt har det i sig att göra enskilda punkinsatser på en betydligt högre nivå. Chile gick vidare som fyra från sin grupp efter flera poängtapp.

Visst, man vann mot Bolivia, tog poäng mot Argentina, tog poäng mot Uruguay, men man föll också mot Paraguay. Det var inte enligt plan och det gjorde att man plötsligt fick tre lag före sig i gruppens tabell.

Samtidigt måste konstateras att gruppen man hamnade i var flera mil svårare än den som Brasilien har haft, med Venezuela, Peru, Colombia och Ecuador. Det känns med andra ord som att Brasilien kan behöva resa sig ett par snäpp nu för att inte chockas av motståndarnivån.

ANTAR DU UTMANINGEN? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Neutralisera Brasilien är nyckeln

Om det är någonting som Chile är bra på är det en tät organisation och ett defensivt spelsätt, speciellt i direkt avgörande matcher. Det har gjort att man varit extremt svårslagna i VM-kvalet hittills den här säsongen.

Men samtidigt saknas det ibland spets i det här laget och det ska nog mycket till för att ett stjärnspäckat Brasilien ska gå att slå.

Men Ecuador visade att det går att neutralisera Brasilien och min känsla är att Chile har en riktigt bra insats i sig. 1-1 mot både Uruguay och Argentina är tydliga tecken på att det finns en hög höjd i det här chilenska landslaget. Och att man är svårslagna fortfarande.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1.70 gånger såsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asisan handicap)
Odds: 1.70
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 02:00, lördag 3 juli 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: