Speltips Brasilien – Peru 18/6: Finalrepris

Simon Pålsson Publicerat: 17 juni 2021

Repris på finalen i Copa America 2019 när Brasilien slog Peru med 3-1. Nu väntar gruppspelsmatch i samma turnering två år senare.

Brasilien - Peru

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Natten till fredagen den 18 juni 2021 svensk tid ska vi få se en repris på det som 2019 var en oväntad final i Copa America mellan Brasilien och Peru. Då tog sig Peru alltså hela vägen fram till en avgörande guldmatch, för att där förlora med 3-1.

Den gången var det Richarlison, Gabriel Jesus och Everton som gjorde målen för Brasilien, men frågan är om man inte har ett ännu bättre landslag med sig den här gången? I mångt och mycket är det här ett svårstoppat lag och det svåra handlar alltid om att försöka hitta rätt uppställning för att få ut det mesta av truppen.

Men det faktum att Brasilien får spela mästerskapet 2021 på hemmaplan igen gör att man återigen är våra favoriter på förhand. Men kanske inte bara våra – egentligen alla spelbolags också. För om vi frågar spelbolagen på marknaden i Sverige är det Brasilien som ska vara favoriter (1,80 gånger pengarna hos No Account Bet till exempel).

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brasilien sätter tonen mot Peru

Redan i premiärmatchen såg Brasilien urstarka ut när man enkelt vann mot Venezuela med 3-0 och även om det är en rakt igenom programenlig vinst är det ett styrkebesked att inte krångla till det i en premiär.

Då var det Marquinhos, Neymar och Gabriel Barbosa som gjorde målen och ser vi till startelvan kan man inte annat än att njuta av vilka spelare vi får se i det här brasilianska landslaget. Personligen har jag svårt att se hur det ska gå att stoppa ett landslag som startar med Alisson Becker mellan stolparna, Marquinhos i mittlåset, Casemiro på mittfältet och med Neymar, Richarlison och Gabriel Jesus där framme. Herregud!

Som om det inte vore nog med det har man också en vansinnig bänk att laborera med och nu gäller fembytesregeln även i Copa America. För ett landslag som Brasilien är det en enorm fördel.

Peru har å sin sida inte spelat någon match i mästerskapet än, men vad vi vet är att laget sett skakiga ut i VM-kvalet efter Copa America 2019. Man har förluster mot Brasilien, Chile, Argentina och Colombia hittills. Dessutom tappade man poäng mot Paraguay och sånär mot Ecuador. Det skrämmer inte.

Brasilien -1,75 (asian handicap) spelas till 1,81 gånger pengarna hos No Account Bet. Jag tror helt enkelt att man sätter tonen direkt på den här matchen och vinner med god marginal på hemmaplan.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien -1,75 (asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 02:00, fredag 18 juni 2021

Jämför odds: