Speltips Breidablik – FC Köpenhamn 25/7: Jämnare än förväntat

Martin Efvergren Publicerat: 25 juli 2023

De isländska mästarna Breidablik ställs mot de danska mästarna FC Köpenhamn i den andra rundan av kvalet till Champions League. Matchen spelas tisdag den 25 juli 2023 med avspark kl 21:15.

Breidablik – FC Köpenhamn

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Breidablik UBK tog förra säsongen klubbens andra ligatitel någonsin. Den här säsongen har man inte gått lika starkt då man ligger på tredje plats med åtta poäng upp till serieledande Vikingur.

I kvalet till Champions League har man emellertid levererat fina resultat så här långt. I förkvalet slog man, med klara siffror, ut Tre Penne från San Marino och därefter Budocnost från Montenegro.

De segrarna gav Breidablik en plats i den första riktiga CL-kvalrundan där man ställde mot de irländska mästarna Shamrock Rovers. Något oväntat lyckades man då vinna både hemma och borta och ta en sammanlagd 3-1-seger.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett Breidablik med självförtroende

FC Köpenhamn kunde återställa ordningen i danska Superliga sedan man säkrat ligatiteln i början av juni. Man vann då till slut serien med fyra poängs marginal ner till Nordsjälland.

Uppehållet mellan säsongerna är kort i Danmark och redan i lördags spelade FC Köpenhamn sin premiärmatch på den nya säsongen. Man lyckades då besegra Lyngby med 2-1 på bortaplan. Från start i den matchen spelade Jordan Larssson medan Viktor Claesson saknades.

Breidablik kommer nu till den här matchen med fem raka segrar i ryggen och självförtroende lär vara gott efter framgångarna i det här CL-kvalet. De har också en liten fördel av att befinna sig mitt i säsong och FCK gör nu sin första kvalmatch. Samtidigt är uppehållet i den danska ligan kort, vilket gör att Köpenhamnsspelare lär vara i relativt gott slag.

FC Köpenhamn gäller också som klara favoriter det här dubbelmötet. Ett rakt spel på gästerna i den här första matchen ger omkring 1.60 gånger insatsen.

Att lilla Breidablik ska kunna rå på FC Köpenhamn över två matcher känns osannolikt, men jag tror att det här kan bli en ganska tuff bortamatch för danskarna. FCK är nog också helt okej med att ta med sig ett oavgjort resultat och det bör kunna borga för en mer tillknäppt tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.96 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.96
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:15, tisdag 25 juli 2023
TV: 
Stream: