Speltips Breidablik – Shamrock Rovers 18/7: Tillknäppt

Martin Efvergren Publicerat: 18 juli 2023

Breidablik UBK leder med 1-0 inför returen mot Shamrock Rovers i kvalet till Champions League. Matchen spelas tisdag den 18 juli 2023 med avspark kl 21:15.

Breidablik – Shamrock Rovers

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Breidablik UBK är regerande isländska mästare sedan man säkrat klubbens andra ligatitel någonsin i höstas. Den här säsongen har man dock inte lyckats haka på Vikingur Reykjavik som toppar tabellen, åtta poäng före Breidablik efter 15 spelade omgångar.

I kvalet till Champions League har Breidablik gjort det bra så här långt. Man inledde då med att i förkvalet besegra både Tre Penne från San Marino och Budocnost från Montenegro med klara siffror. Därefter gick man så in i den här första riktiga kvalrundan mot irländska Shamrock Rovers där man stod för en fin insats på bortaplan förra veckan. Det gav en 1-0-seger att gå på inför den här returen på Island.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Breidablik kan spela på resultatet

Den irländska ligan avslutades så sent som i början av den här månaden. Shamrock Rovers tog då sin 20: ligatitel sedan man vunnit med fyra poängs marginal ner till tvåan St. Patrick’s Athletic.

Strax därefter gick man så in i det här CL-kvalet mot Breidablik där man stod för en ganska svag insats hemma i Dublin. Det kom dock kanske inte helt oväntat då spelet hackat en del även i de sista omgångarna av ligaspelet. Förlusten mot Breidablik i fredags innebär att man endast har vunnit en av sina fem senaste matcher.

Inför den här matchen är det Breidablik som gäller som favoriter hos spelbolagen. Ett rakt spel på hemmalaget ger då omkring 2.10 gånger insatsen.

Att komma till Island och vinna fotbollsmatcher brukar sällan vara en enkel sak, men Shamrock Rovers bör ha mer att ge än vad man visade i Dublin i slutet på förra veckan. Breidablik har en 1-0-ledning att gå på och lär nog inte ta alltför stora risker så länge den ledningen står sig. Det gör att jag tror att det här kan bli en ganska tillknäppt tillställning. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.80 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 1.80
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:15, tisdag 18 juli 2023
TV: 
Stream: