Speltips, Brentford – Bolton 5/4: Klockrent spelvärde från Griffin Park

Spelbloggare Publicerat: 5 april 2016

Parallellt med kvällens CL-fotboll – varför inte ta en titt på Championshipmatchen mellan Brentford och Bolton? Det är förvisso inte det första eller ens andra TV-valet, men spelvärde tycker vi oss ha hittat.

En betydelselös match? Mer eller mindre, för tabellen. Brentford har sjunkit ner en bit på den undre tabellhalvan efter månader av försämrade resultat, men avståndet ner till det röda tabellområdet ska ändock inte kunna tappas; nio pinnar skiljer dem dit med flera konkurrenter däremellan. Åtta matcher återstår.

För Bolton är situationen ännu mer hopplös. Toksist med 26 inspelade poäng på 39 matcher – ett fasansfullt uselt facit – och utan praktiskt möjlighet att komma ifatt konkurrenterna ovan. Det är bara för den klassiska klubben att ställa in huvudena på att återstarta i tredjedivisionen. Kan de hitta tillbaka då, månne?

Betyder mer för Brentford

Avslaget? Möjligtvis. Det är trots allt rätt lite i potten, vad de här tre pinnarna kan betyda.

Men att motivationsfaktorn talar till fördel för Brentford är tveklöst – de kan fortfarande studsa upp flera platser i tabellen, till den övre tabellhalvan, medan Bolton, som nämnt, är hopplös tabelljumbo. Fallet blir bara hårdare och hårdare. Inte helt sällsynt såhär i slutspurterna av spelåren, när man exempelvis är i den situation som de är i.

Vad som oroar lite är Brentfords djupa dalar. De kan spela fantastisk fotboll ena veckan, för att falla ihop som ett korthus den andra. Sällan någonting mittemellan – en stabil, men ickesprudlande prestation.

Mer tacksamt motstånd får de dock inte. Och förra veckan bröts en förlustsvit på fyra raka matcher när Nottingham Forest krossades med tre mål mot noll – på bortaplan! En superb insats från Brentfordspelarna som höjer deras status rejält inför den här uppgiften.

Lyxproblem för bortatränaren Dean Smith efter målpartajet senast. En av spelarna som trycker på för en startplats är dansken tillika den före detta Blåvittspelaren Lasse Vibe, som hoppade in och målade.

För Bolton ryktas det om att ett par ungdomar kan studsa upp och ta plats i startelvan. Passar ju utmärkt att rotera, testa nytt, nu när situationen ändå är som den är.

Brentford -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst vid uddamålsseger – spelas till finfina 1,94x innan förmodat oddsdropp.

Speltips:

Speltips: Brentford -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 5/4
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Brentford 1,72 unibet logo
Oavgjort 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Bolton 5,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,85 mybet logo
Under 2,5 mål 2,05 expekt logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: