Speltips Brentford – Bournemouth 2/9: Klara favoriter

Martin Efvergren Publicerat: 1 september 2023

Brentford gäller som klara favoriter då man tar emot Bournemouth i den fjärde omgången av Premier League. Matchen spelas lördag den 2 september 2023 med avspark kl 16:00.

Brentford – Bournemouth

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford FC har i flera år överpresterat sett till sina förutsättningar och av säsongsinledning att döma är man fortsatt stabila. Man inledde med att ta emot Tottenham i premiären där man spelade taktiskt smart i en match som slutade 2-2. Ett resultat som kanske väger än tyngre nu när vi sett Spurs efterföljande matcher.

Därefter stod Thomas Franks manskap för sin bästa insats så här långt då man neutraliserade Fulham och vann med 3-0 på Craven Cottage. Förra helgen blev det sedan en jämn batalj mot Crystal Palace som också slutade med delad pott, 1-1.

I veckan valde Frank att rotera nästan hela startelvan då man gästade Newport County i Ligacupen. Där var Brentford ganska illa ute, men lyckades till slut vinna efter straffavgörande.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

AFC Bournemouth är, precis som Brentford, en klubb som överpresterar sett till resurserna. Att man lyckades hänga kvar förra säsongen var en stark bedrift sett till hur lite pengar man hade investerat i spelartruppen. Trots det valde man att göra ett tränarskifte i somras då Andoni Iraola tagit över efter Gary O’Neil.

Spanjoren har dock inte fått någon flygande start på sitt nya jobb då det bara blivit en poäng på de tre första matcherna. Till hans försvar hör dock att man ställts mot tre av de lag som inlett säsongen starkast. I premiären blev det delad pott hemma mot West Ham och därefter har man kammat noll mot både Liverpool och Tottenham. I tisdags kunde man emellertid ta sin första seger för säsongen sedan man besegrat Swansea med 3-2 på bortaplan i Ligacupen.

Brentford och Bournemouth möttes senast i januari och då var det de förstnämnda som gick segrande med 2-0 på hemmaplan. Höstens möte i Bournemouth slutade mållöst.

Brentford gäller nu som klara favoriter då en rak etta endast ger omkring 1.72 gånger insatsen. I mitt tycke är det ett favoritskap som är lite i överkant.

Bournemouth kommer från två tuffa matcher, men här tror jag att man kommer ha större möjligheter. För Brentfords del är det här en match som de bör vinna och då brukar man vara mer offensivt balanserade. Det tror jag talar för att det kommer att bli en relativt öppen matchbild. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till 1.75 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.75
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:00, lördag 2 september 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo