Speltips, Brentford – Burnley 15/1: Fredagsbatalj i Championhip

Spelbloggare Publicerat: 15 januari 2016

Brentford och Burnley möter varandra på Griffin Park – ena parten i tveksam form och den andra i klart bättre. Är inte värden lite för stora favoriter?

Förra året föll de på målsnöret, nu är målet en bra bit borta. Brentford har inte kommit upp i väntad nivå och hittas hela åtta poäng från playoff-platserna. Sviterna från den usla seriestarten sitter fortfarande i och det är ytterst osäkert om de faktiskt kommer kunna hoppa upp och plocka en av de där playoff-platserna.

Burnley var på toppen av kullen under en period, men de hade en period runt november-december där hade otroligt svårt att vinna täta fotbollsmatcher, kryssade en hel del och tappade en hel del mark i och med detta. Fjärdeplatsen innehas dock alltjämt, ner till död mark skiljer tre pinnar, och formen verkar återfunnen.

Gästerna underskattas

Dean Smith-effekten har uteblivit i Brentford och tränaren har fortfarande inte kunnat vända på skutan. De tre senaste matcherna, två i serien och en i FA-cupen, mot konkurrenter av blandad kvalité har förlorats. Nu senast hemma mot serieledande Middlesbrough förlorade de med 1-0 trots ett stort bollinnehav. Offensiven klickar inte alls – de har faktiskt tre raka hemmamatcher utan något mål.

Klart bättre form i Burnley. Efter den tuffa 0-3-förlusten mot Hull City i slutet av december, har de studsat tillbaka med besked – har tre vinster och ett kryss i formraden. I veckan kördes MK Dons över med 5-0 – på bortaplan. En helgjuten prestation att sväva vidare på.

Griffin Park har inte varit den självklara borgen för Brentford – statistiken på arenan är mediokra 6-2-5 medan Burnley endast förlorat tre av 13 bortamatcher, 4-6-3 i resultatraden. När lagen möttes i augusti vann Burnley med ett mål mot noll…

Form och delvis kvalité talar till Burnleys favör och de spelas med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – till fina 2,16 x insatsen hos Ladbrokes. Spelbart i alla fall fem-sex punkter neråt…

Speltips:

Speltips: Burnley +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,16 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 15/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Brentford 2,5 betway logo
Oavgjort 3,4 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Burnley 3,0 unibet logo
Över 2,5 mål 2,1 betstarsknapp logo
Under 2,5 mål 1,78 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: