Speltips Brentford – Cardiff 20/4: Sista chansen

Simon Pålsson Publicerat: 20 april 2021

Cardiff City borde kanske gå för tre poäng borta mot Brentford, men formen pekar inte på att walesarna kan ta tre poäng i Championship.

Brentford - Cardiff City

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den maratonlånga säsongen i Championship går sakta mot sitt slut och i skrivande stund ska lagen spela någonstans runt 4-5 matcher till. Det varierar en aning med tanke på att tabellen haltar.

Cardiff City har en liten, liten chans att nå playoff, men med elva poäng upp till Barnsley behöver man ha Gud, tur och lite till på sin sida för att det överhuvudtaget ska kunna vara möjligt på fyra omgångar.

Men en sak är säker och det är att Cardiff City måste vinna borta mot Brentford, annars är allting kört redan nu. Nu har man en otrolig oförmåga att vinna sina matcher och det talar för att man inte klarar det här heller.

Brentford är nämligen ett mycket svårspelat lag med tre raka hållna nollor, men topplaget har samtidigt uppenbara problem med målskyttet framåt. Det gör att man inte heller kan utmana om den där direktplatsen trots allt. Om man vinner mot Cardiff City är det fem poäng upp – med fyra matcher kvar att spela. I för sig inte helt omöjligt.

Cardiff City möter dock ett lag med fem kryss på sina sex senaste matcher och det i sig talar för att det inte är det mest skrämmande motståndet.

Högt odds i England

Efter att ha varit borta under lång tid har den svenske landslagsmittbacken Pontus Jansson, som också är lagkapten, kommit tillbaka i spel för den hårdsatsande engelska klubben Brentford och det har inneburit en ny stabilitet till laget.

Men med det sagt kan man inte vara helt nöjda med hur säsongen har utvecklat sig, efter en stark säsongsinledning med direktplatsstrid, till att det nu i princip handlar om att försöka ta playoffvägen till Premier League nästa säsong.

Henrik Dalsgaard, Shandon Baptiste, Rico Henry och Josh DaSilva är fyra spelare som inte är tillgängliga för spel i hemmalaget och de tär såklart inte optimalt att inte kunna ha sitt starkaste lag redo.

Cardiff City har fler spelare borta, fem till antalet, och det handlar inte minst om nyckelspelaren Sean Morriso. I övrigt kommer inte heller Joe Bennett, Lee Tomlin, Joel Bagan eller den gamle gode mittbacken Sol Bamba att kunna spela.

X (oavgjort) spelas till 3,75 gånger såsen hos Betsafe. Båda lagen har en otrolig förmåga att kryssa sig fram i nuläget.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,75
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 20 april 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: