Speltips Brentford – Crystal Palace 18/2: Hemmastarka

Martin Efvergren Publicerat: 17 februari 2023

Hemmastarka Brentford tar emot Crystal Palace i lördagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 18 februari 2023 med avspark kl 16:00.

Brentford – Crystal Palace

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Många trodde nog att Brentford skulle gå en svårare andra säsong till mötes i Premier League. Så har det dock inte alls blivit och det är bara att lyfta på hatten för hur den här, i sammanhanget, lilla klubben bedrivs.

Förra helgen var det Arsenal som fick känna på hur svårslagna Brentford kan vara. Thomas Franks manskap stod för en väldigt disciplinerad då man med viss hjälp från VAR-rummet kunde få med sig en poäng från Emirates.

Framförallt är Brentford starka på hemmaplan och man kommer nu till det här Londonderbyt med tre raka hemmasegrar. Totalt har man spelat ihop 34 poäng på 22 matcher vilket ger en fin åttonde plats inför helgens omgång.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Brentford

Crystal Palace har ställts mot tufft motstånd på sistone och det märks även i poängskörden då man bara tagit tre poäng på de sex senaste ligamatcherna. På bortaplan har man förlorat sina två senaste matcher mot Chelsea och Manchester United och på hemmaplan har man tre raka kryss mot Man United, Newcastle och senast Brighton.

Patrick Vieiras Crystal Palace är stabila och faller sällan igenom, men det är fortfarande en hel del som saknas för att ta steget upp ur det nedre mittenträsket.

Ser vi till de senaste mötena mellan Crystal Palace så har det varit jämnt och målsnålt. Mötet på Selhurst Park i augusti slutade 1-1 och båda matcherna förra säsongen slutade 0-0.

Mycket talar för att även det här kommer att bli en tät batalj, men hemmaplansfördelen talar, som jag ser det, till Brentfords fördel. De kommer med starkt självförtroende till den här matchen och jag tror att man kommer att dra det längsta strået. Mitt spel blir därför en rak etta, att Brentford vinner till 1.94 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos Lucky Sport – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brentford vinner
Odds: 1.94
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 16:00, lördag 18 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo