Speltips Brentford – Crystal Palace 26/8: Formstarka lag

Martin Efvergren Publicerat: 26 augusti 2023

Brentford tar emot Crystal Palace i den tredje omgången av Premier League. Matchen spelas lördag den 26 augusti 2023 med avspark kl 16:00.

Brentford – Crystal Palace

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Brentford har nu överträffat alla rimliga förväntningar i flera säsonger i rad och av säsongsinledning att döma är man att räkna med även den här säsongen. Farhågan är främst huruvida man kan fortsätta vara lika bra när tvingas klara sig utan sin främste målskytt Ivan Toney, men den offensiva produktionen har inte varit något bekymmer i de två första ligamatcherna.

I premiären gästades man av ett Tottenham som man inte riktigt visste vad man hade. Det blev en jämn tillställning som slutade 2-2 och med tanke på Spurs efterföljande insats så kan man nog också höja värdet på Brentfords poäng här. Förra helgen skulle man sedan gasa vidare och utan större problem besegra Fulham med 3-0 på Craven Cottage. Brian Mbeumo gjorde två av målen i den matchen och är därmed uppe i totalt tre. Visserligen är då två av dessa straffmål, men likväl viktigt att få igång honom i Toneys frånvaro.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hodgson har lyft sitt Palace

Crystal Palace kommer från en säsong som började ganska bra, men där man under vintern hamnade i en svacka som aldrig tycktes ta slut. Det blev också Patrick Vieiras slut och en viss Roy Hodgson fick rycka in och kunde direkt få skutan på rätt köl igen.

Till den här säsongen har man tappat Wilfried Zaha, men offensivt finns ändå alltjämt ett antal potentiella arvtagare. En av dessa, Odsonne Edouard, har inlett säsongen lovande och det var också han som gjorde matchens enda mål i premiären borta mot Sheffield United som Palace vann fullt rättvist. I måndags stod man sedan för en solid insats i derbyt mot Arsenal på Selhurst Park. Dock saknades effektiviteten framåt då man föll med 1-0 efter ett straffmål i början av andra halvlek.

Brentford och Crystal Palace möttes senast i februari och det slutade då 1-1 på Gtech Community Stadium. Inför det här mötet är det Brentford som gäller som favoriter till omkring 2.05 gånger insatsen.

Brentford har inlett säsongen piggt, men det skulle jag även säga att Crystal Palace har. De förstnämnda har redan gjort fem mål medan Palace har gjort ett. Sett till skapade chanser borde emellertid Hodgsons mannar gjort fler mål. Sammantaget gör detta att utgången känns ganska oviss, men jag tror att det finns goda chanser att båda lagen gör mål. Det spelas till 1.95 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.95
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:00, lördag 26 augusti 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo