Speltips Brentford – Fulham 1/10: Revansch i EFL Cup

Simon Pålsson Publicerat: 1 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Brentford föll tungt mot Fulham i playoff till Premier League, men kan nu ta revansch när lagen gör upp i den engelska Ligacupen den 1 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För bara någon dryg månad sedan spelade Brentford och Fulham mot varandra i det som ofta benämns som den allra dyraste, allra mest värdefulla matchen i världsfotbollen. Det handlar alltså om kvalfinalen upp till Premier League.

Det lag som vinner kommer nämligen att få ta del av enorma tv-pengar från den engelska högstaligan under lång tid, eftersom man bland annat får ta del av en större fallskärm om man skulle ramla ner i framtiden också.

Brentford var det klart bättre laget av de båda under säsongen, men en svag avslutning gjorde att man bommade direktuppflyttning och i stället tvingades att spela playoff. Det såg länge ut att gå vägen, men i finalen föll man alltså mot just Fulham.

Inte minst för lagkaptenen Pontus Jansson var det en tung käftsmäll, men nu får den skånske mittbacken chansen till revansch när Brentford spelar hemma mot Fulham i Ligacupen.

Nu är det inte helt givet att Pontus Jansson finns med i laget – och exakt hur man formerar sina startelvor känns inte givet – men räkna med att Brentford är enormt sugna på revansch.

Brentford är bättre

Redan förra säsongen var min övertygelse att Brentford är ett bättre fotbollslag, och egentligen hade man mest otur när det skulle till att avgöras. Men sådan är fotbollen, och det handlar om att resa sig i rätt lägen.

Det kan man väl egentligen inte anklaga Fulham för att ha gjort under inledningen på just den här säsongen, när den klassiska klubben är tillbaka i Premier League. För närvarande står man alltså på idel förluster, tre raka till antalet, och vore det inte för att man vann mot Sheffield Wednesday i förra omgången av EFL Cup hade det bara varit deppigt som supporter till laget.

Förra säsongen förlorade man två matcher mot Brentford i ligan, men vann när det var dags för cupspel. Inför den här matchen tror jag snarare att det ligger Fulham i fatet eftersom Brentford lär vilja ta den där revanschen som jag varit inne på.

Brentford draw no bet spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Brentford draw no bet
Odds: 1,71
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, torsdag 1 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: