Speltips, Brentford – Fulham 4/11: Viktigt derby på schemat

Spelbloggare Publicerat: 3 november 2016

Derby står på schemat i Championship. Lokalrivalerna Brentford och Fulham ryker ihop. Tre färska pinnar ska fördelas – var hamnar de? Allt inför matchen, oddsen och som alltid – ett speltips. Allt det hittar ni här, samlat på ett och samma ställe!

Vilken match vi har att vänta! Ett skållhett derby och tre färska pinnar står på spel. Se matchen bäst hos Unibet – sätt in 500 och få 1 500 kronor att spela för hos dem!

Annars är det tian mot elvan i tabellen – och de har så lite som två respektive tre poäng upp till playoffområdet. En riktig sexpoängsfajt är vad som väntar, med andra ord – en förlust här och man riskerar att hamna på efterkälken.

Formen är rätt svårbedömd hos såväl Brentford som Fulham. De förstnämnda bröt en vinstfri svit på fyra matcher, 0-2-2, senast när QPR besegrades med 2-0 på bortaplan. Frågan som dyker upp; var det bara flax eller vänder det nu?

Gästerna är än mer svärbedömda. Ett kapabelt Huddersfield demolerades med 5-0 inför hemmapubliken senast, men dessförinnan hade man problem; hade en vinst på de åtta senaste. Däribland en hel del kryss ska nämnas och prestationerna har vid upprepande fall varit positiva.

Alan MacCormack är avstängd för Brentford och Lewis Macleod, som åkte på en rejäl smäll senast, blir borta en lång tid framöver. Positiva besked är att svenskbekantingen Lasse Vibe ser ut att vara fit for fight. Fulham har mer eller mindre hela truppen intakt.

3,50x är i överkant

Undertecknad får känslan av att en tät match är att vänta. Vilket tecken blir då mest intressant? Krysset, förstås.

Rent målfyrverkeri och fantastisk prestation av Fulham senast; boostar upp moralen och självförtroendet rejält. Men här i ett derby, mot en stark konkurrent och på bortaplan lär de kliva ner i positionerna och försöka täppa till ytorna bäst möjligt. Inte samma offensiva vilja som vi sett på sistone?

Brentford kommer såklart vilja styra och ställa inför hemmapubliken, det är vad som krävs. Men med tanke på hur svårt man haft att hitta nätet – nollade i tre av de fem senaste matcherna – har vi svårt att se de direkt sprudla här.

Så, en uddlös värd som får föra dansen? Talar, som nämnt, för en tät batalj.

Krysset brukar dessutom vara ett tecken som är lönsamt att spela i Championship, i det långa loppet. Nu har vi flera faktorer som ytterligare talar för att det ska bli tätt och jämnt – då är såklart en investering på sin plats.

Intressant fakta är att Fulham kryssat hela sex av deras 15 matcher i årets Championship. Statistiken för Brentford är fyra.

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 3,50 x insatsen hos Titanbet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll en unik välkomstbonus, som läsare hos oss – på hela 2 000 kronor! Oddset är i klar överkant och måste synas.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 4/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: