Speltips Brentford – Leicester 24/1: Kan bli målsnålt

Axel Sjödin Publicerat: 23 januari 2021

Leicester ångar på i Premier League och det verkar som om tränaren Brendan Rodgers verkligen har fått ihop laget fint, men Brentford går även de som tåget i Championship.

Brentford - Leicester

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester befinner sig för närvarande på en tredjeplats, bara två poäng efter serieledarna Manchester United och formen är urstark. Rodgers mannar är obesegrade i de senaste sex matcherna, detta under en period med mycket tätt matchschema – som sig bör i England under vintern.

Under denna period har de kryssat mot just Manchester United, besegrat Tottenham och nu senast Chelsea. Allt verkar gå vägen. Men så kom nyheten i dagarna som har potential att sätta käppar i hjulet på den framrusande kärran. Skyttekungen och lagets stora stjärna Jamie Vardy blir tvungen att operera sig för en skada han dragits med under en längre tid.

Laget får försöka klara sig utan hans målskytte i några veckor. In förväntas istället Kelechi Iheanacho komma. Det står skrivet i stjärnorna om han kan fylla de stora skorna. James Maddison på mittfältet har verkligen hittat sin form på senaste, vilket kan göra Ihenachos uppgift lite enklare. I FA-cupens förra omgång gjorde Leicester historian kort mot Stoke, där resultatet landade på 0-4 i en match som aldrig var riktigt spännande.

Brentford blir en tuff nöt att knäcka

Ifall Leicester har bra form i Premier League så är Brentfords form i Championship ypperlig! Med bara tre försluter i år, den senaste i oktober, befinner sig nu laget på en tredjeplats i kampen om uppflyttning till finrummet.

Två spelare som varit ledande i lagets framgångar denna säsong är Ivan Toney i anfallet och Josh Dasilva på mittfältet. Framförallt den förstnämnda har producerat inte mindre än 16 mål och 5 assist. Därför är det ett stort bakslag att båda dessa spelare är avstängda i mötet med Leicester på grund av röda kort i tidigare matcher. Detta har verkligen potential att grusa Brentfords planer att besegra Leicester på hemmaplan i helgen.

Nyheten att försvararna Ricardo Pereira and Caglar Soyuncu i Leicester är redo för spel igen efter långtidsskador hjälper inte heller Brentfords målproduktion. I FA-cupens förra omgång lyckades Brentford besegra Middlesbrough med 2-1 i en jämn match, där bortalaget förgäves pressade på för en kvittering ända till slutsignalen.

När nu nästa omgång ska spelas står det klart att det blir en spännande match mellan två formstarka lag med avstängningar och skador på nyckelspelare. Oavsett vilket av lagen som går vidare så borde antalet mål påverkas av avbräcken. Det känns därmed inte dumt att köra på ett underspel, för oddsen 1.90 kan ni hitta under 2.5 mål hos CampoBet.

  Rygga spelet hos CampoBet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1,90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:30
TV:  viaplay
Stream:  viaplay

Jämför odds: