Speltips Brentford – QPR 27/11: Ny måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 27 november 2020

Tabelltoppen har inte satt sig än, men om Brentford vill ligga i topp i Championship krävs en ny vinst hemma mot Queens Park Rangers.

Brentford - Queens Park Rangers

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Championship på en fredag är en tradition som man verkligen kan vänja sig vid, och just den här veckan kittlar det lite extra då det är svensken Pontus Jansson som är i görningen hemma mot Queens Park Rangers.

Förra säsongen spelade dessa båda lag mot varandra två gånger, eftersom båda var en del av Championship, och två gånger om var det Brentford som kunde dra det längsta strået och vinna med ganska god marginal.

Både höstens möte i London, och vårens möte också i London (men med Brentford som hemmalag), slutade med vinst med 3-1 för Brentford. Det gör att man har med sig en liten psykologisk fördel inför den här matchen. Det är uppenbart att man vet hur man ska hantera Queens Park Rangers för att vinna matcherna.

I stora drag är det här lag som mycket liknar sig själva från förra säsongen. Brentford har kanske blivit aningen sämre, eller inte fått igång sitt spel på samma sätt än, och QPR är återigen ett stabilt mittenlag som jag inte tror har med någon toppstrid att göra.

Men med det sagt skiljer det alltså inte mer än tre poäng mellan lagen och en bortavinst här gör att det är Quuens Park Rangers som klättrar upp jämsides med Brentford. Små marginaler alltså.

Brentford sätter tonen

Brentford har vaknat till liv efter en ganska svag start på säsongen och har nu sju raka matcher utan förlust, efter att tidigare förlorat tre av sina första matcher. Det var en start som gav lite oro inför fortsättningen, men som man nu har lyckats släta över på ett bra sätt.

Däremot ska man ha med sig att Brentford har tre raka kryss på sin egen hemmaplan och antalet vinster är lite lägre än vad man hade hoppats på. Eller snarare väldigt mycket längre än vad man hade hoppats på för att kunna slåss i toppen igen.

Queens Park Rangers då? Jo, man är tre poäng bakom, men har en lite sämre trend när det kommer till bortamatcher. Dessutom har man förlorat sina fem senaste bortamatcher just mot Brentford, ett lag som man har haft uppenbarts vårt för.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,88 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, fredag 27 november 2020
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: