Speltips, Brentford – QPR 30/10: Vi har hittat en vinnare

Spelbloggare Publicerat: 30 oktober 2015

Championship på schemat. Ett pånyttfött Brentford tar emot Queens Park Rangers på Griffin Park och bör ses med goda möjligheter att kamma fullt.

Gästande Queens Park Rangers börjar vi med; är extremt ojämna, inte bara från vecka till vecka, match till match – utan också i själva matcherna. Stort problem att man sällan kan stå för en solid 90-minutersprestation.

3-0 senast mot MK Dons och det är förstås starkt, men siffrorna var i klar överkant. 1-0 kom så sent som i den 70:e minuten och när motståndarna sedan pushade upp positionerna fick man ytor att kontra in två baljor. Prestationen bra, men absolut inte perfekt. Dessförinnan spelade man mållöst mot Sheffield Wednesday, även det på hemmaplan.

Bortaplan och QPR brukar inte vara en vinnande kombination. Just nu står man med två förluster i följd på resande fot – mot Fulham samt Birmingham.

Tufft avbräck har man i Charlie Austin, alltjämt skadad. Allt tyder på att han som bäst inleder på bänken. Ska mycket till för att det blir en startplats. Avtrubbar QPR rejält.

Det mesta talar för ettan

Den djupa formdippen man hade i början av spelåret har skiftat över i en fantastisk period för Brentford. Tre vinster i följd – mot Rotherham, Wolverhampton samt Charlton – har plockats. Den förstnämnda med uddamålet, mellersta med två baljor och sistnämnda med tre.

Spikrakt uppåt, alltså. Fantastiska prestationer och vi kan börja känna igen det Brentford som imponerade så stort i fjol; kom femma och var så nära att nå förstadivisionen – bara att man inte kom upp i nivå i play off-semifinalen.

En plats precis i mitten, på tolfteplatsen, är förstås under all förväntan – men resan kommer utan tvekan fortsätta uppåt och man är fortfarande, i min bok, en stark kandidat att avancera uppåt i seriesystemet.

Nu senast, när Charlton krossades med tre mål mot noll fick Lasse Vibe åter sitt namn skrivet i målprotokollet efter att ha hoppat in i den andra halvleken. Fått begränsat med speltid på sistone – kanske var målet vägen in i elvan?

Med ingjutet självförtroende i truppen, mot ett ojämnt och bortasvagt Queens Park Rangers utan sin storstjärna – jag ser Brentfords vinstchanser som stora här. Tillräckligt stora för att 2,35x motiverar till spel. Bäst odds erbjuder Nordicbet i skrivandets stund. Öppna ett konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus.

Speltips:

Speltips: Brentford vinner, rak etta
Odds: 2,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 30/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Brentford 2,35 nordicbet logo
Oavgjort 3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
QPR 3,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,77 titanbet logo
Under 2,5 mål 2,06 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: