Speltips Brentford – Rotherham 27/4: Positionering

Simon Pålsson Publicerat: 27 april 2021

Brentford missade direktplatsen till Premier League igen, men vill avsluta starkt för att kunna nå högstaligan via playoff. Nu väntar Rotherham.

Brentford - Rotherham

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Den milslånga säsongen i Championship lider så sakteliga mot sitt slut och det som nu återstår är ett par intensiva veckor med avgöranden innan vi vet vilka lag som kommer att spela i Premier League kommande säsong.

Norwich City har dominerat under stora delar av säsongen och är nu tillbaka i finrummet efter att ha vunnit Championship i ganska stor och väldigt imponerande stil.

Med sig upp kommer man att ha Watford, ett lag som bara varit nere och vänt i Championship, och som man verkligen kan argumentera för hör hemma i den högsta ligan som finns i England. Det är min åsikt i alla fall.

Brentford kan man argumentera för inte alls hör hemma i Premier League, men den satsning som klubben gör är likväl imponerande och såg ut att leda till finrummet redan förra året, men då föll man igenom i slutet, gick till playoff och föll där i finalen.

Nu har man gjort samma resa den här säsongen och det som väntar är alltså playoff. Men skillnaden på förra året är att man sista veckorna haft ganska okej form och att man åtminstone är svårslagna.

Brentford förlorar inte

Brentford har faktiskt med sig fyra raka hemmamatcher som slutat oavgjort och nu spelar man mot ett bortalag som inte har gjort mål i mer än två av sina åtta senaste matcher i Championship.

Brentford har profilerat sig som ett starkt, solitt försvarande lag och det är med andra ord en tuff utmaning som väntar Rotherham här.

Men då är det också ett Rotherham som har fyra raka förluster mot Brentford, och som har förlorat fyra raka matcher i Championship inför den här specifika matchen. Det kunde ha varit bättre förutsättningar.

Med ett par matcher kvar att spela har Rotherham fyra poäng upp till säker mark och måste börja vinna, men det är nog inte borta mot Brentford som man kommer att göra det.

Brentford vinner och håller nollan spelas till 2,60 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Brentford vinner och håller nollan
Odds: 2,60
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:00, tisdag 27 april 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: