Speltips Brighton – Fulham 18/2: Uppstickarmöte

Martin Efvergren Publicerat: 17 februari 2023

Succélagen Brighton & Hove Albion och Fulham FC gör upp i lördagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 18 februari 2023 med avspark kl 16:00.

Brighton – Fulham

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Brighton & Hove Albion går mot en historisk succésäsong. Efter 21 spelade matcher har man tagit 35 poäng vilket för tillfället ger en sjätte plats med chans på mer då Tottenham ovanför har två matcher fler spelade.

I lördags fick man dock nöja med endast en poäng i bortamötet mot Crystal Palace. Solly Marsch gav Brighton ledningen i den andra halvleken, men hemmalaget kunde kvittera till 1-1 strax därefter.

Roberto De Zerbis manskap kommer därmed till det här mötet med fem segrar och två kryss på de sju senaste matcherna. Detta om vi räknar in segrarna mot Liverpool och Middlesbrough i FA-cupen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Självförtroendet på topp

Näst efter Brighton så är nog Fulham säsongens mest positiva överraskning så här långt. Man stod visserligen för en imponerande säsong i Championship, men få hade nog räknat med att Marco Silvas gäng skulle inneha en så pass framskjuten placering som en sjundeplats.

Efter tre raka ligamatcher utan seger kunde Fulham studsa tillbaka och vinna med 2-0 hemma mot Nottingham Forest förra helgen. De tre poängen ger att man, precis som Brighton, står på 35 poäng. Fulham har dock två matcher fler spelade.

Brighton och Fulham möttes senast i den femte omgången och det var då de sistnämnda som gick segrande med 2-1 hemma mot Graham Potters Brighton.

Sedan dess kan man definitivt argumentera för att De Zerbi har höjt Brighton till en ytterligare högre nivå. Ser vi till oddssättningen så är också hemmalaget ganska klara favoriter inför den här matchen.

Som jag ser det är Brighton rättmätiga favoriter och mycket talar också för att det här kommer att bli en underhållande tillställning. Vi har att göra med två offensivt skickliga lag med självförtroendet på topp. Det borgar för att det kommer göras ett par mål i den här matchen. Mitt spel blir att görs över 2.5 mål totalt till 1.77 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos Lucky Sport – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.77
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 16:00, lördag 18 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo