Speltips Brighton – Manchester United 30/9: Revansch

Simon Pålsson Publicerat: 30 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester United vann turligt med uddamålet mot Brighton i Premier League, och nu möts lagen i Ligacupen den 30 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är fina tider i den engelska fotbollen just nu, och inte minst i det här skedet av Ligacupen är det en tävling värd att verkligen hålla koll på. För nu börjar det bli lag från högstaligan Premier League som möter varandra, och det spetsar ju till saker ordentligt.

Med det sagt ska man ha med sig att alla lag inte prioriterar den här turneringen allra högst. Det kommer alltid att variera, och klokast gör man i att faktiskt hålla koll på hur tränarna brukar resonera för att försöka lägga ett pussel på förhand.

Det här kommer bli ett intressant möte mellan Manchester United och Brighton, som spelade mot varandra så sent som i helgen. Då avgjorde Manchester United med 3-2 på straff efter (!) att matchen egentligen blivit avblåst – och domaren senare hittat en straff via VAR.

Brighton gjorde alltså en makalöst fin match mot Manchester United så sent som i helgen och förtjänade egentligen att få med sig minst en poäng, för att inte säga alla tre. Det är ett fotbollslag som på många sätt känns mer homogena, mer färdiga än vad Manchester United gör. I mina ögon var det utan tvekan Manchester United som hade tur i den matchen, och Brighton som var det bättre laget. Ska man använda det som tändvätska nu månne?

Fördel hemmalaget

Inför den här matchen har man José Izguierdo, Florin Andone och Christian Walton på skadelistan. Det är spelare som hade kunnat vara med i startelvan annars, men som egentligen inte har kunnat spela någonting innan. Yves Bissouma är dessutom avstängd inför den här matchen, samtidigt som Alex Mac Allister är lite tveksam till spel.

Det återstår att se hur man tänker formera laget, och Graham Potter skulle kunna rotera en del i laget då det är Ligacupen nu. Men samtidigt vore det förmodligen mentalt skönt att faktiskt ta sig vidare mot Manchester United.

I bortalaget Manchester United kan vi nog räkna med ordentlig rotation, och nu är Phil Jones och Axel Tuanzebe fortsatt på skadelistan. Det hade varit spelare som förmodligen hade fått spela annars.

Brighton draw no bet spelas till fina 3,15 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Brighton draw no bet
Odds: 3,15
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, onsdag 30 september 2020
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: