Speltips, Bristol City – West Bromwich 19/1: Målspel från omspelet

Spelbloggare Publicerat: 19 januari 2016

Det vankas omspel mellan Bristol City och West Bromwich i den tredje FA-cuprundan efter 2-2 i det omvända mötet. Blir det målrikt på nytt?

Botten i Championship mot mitten i Premier League. Om det ska bli till en skräll, då är det just i FA-cupen – skrällarnas cup. Åtminstone i de tidigare stadierna, som den tredje rundan ändå räknas som.

Det omvända mötet var länge en tillknäppt historia, där WBA fick in matchens första mål så sent som i den 67:e minuten, sedan vände Bristol City på steken innan James Morrison kunde skicka in kvitteringsbaljan i den femte stopptidsminuten. Hade absolut inte, sett till den andra halvleken, inte varit orättvist och Bristol City fått behålla sitt 2-1-resultat matchen ut. Och det var alltså på bortaplan.

Tar in 19-åring i målet

Som bekant: klasskillnaden som ofta råder mellan jättarna och de mindre klubbarna minskar avsevärt när de större ofta tenderar att rotera mer och eventuellt la lite lättare på uppgifterna i FA-cupen.

Så är även fallet här. Givetvis. Det var dock en till stora delar a-betonad startelva som presenterades av West Bromwich och ett starkt manskap väntas även luftas här. Cupen är av betydelse.

Fastän Bristol City fick en rejäl käftsmäll i slutet senast, är det säkerligen med fint självförtroende den här uppgiften kommer tas an. Andra halvlek på The Hawthorns var mycket fint utförd och senast värjdes Championshipettan undan med 1-0 på hemmaplan. En meriterande och moralhöjande trea.

Den offensiva frejdigheten som visades upp imponerade och på hemmaplan, då skulle det förvåna om man bara skulle sjunka ihop och ställa upp försvarsbussen här. Det är dessutom ett WBA som varit inblandade i flera målrika fajter på sistone, haft defensiva problem – de fyra senaste har alla klivit över 2,5 mål.

Nu ska värden dessutom plocka in Max O’Leary, född 1996 och som bara spelat några minuter på den här nivån, i målet. En total riskfaktor.

2,10x för över 2,5 mål är värt en pollett…

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 19/1
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Bristol City 4,00 betsson logo
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
West Bromwich 2,10 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,10 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 1,75 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: