Speltips Bröndby – SönderjyskE 2/6: Motivation vinner i längden

Simon Pålsson Publicerat: 1 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bröndby IF gäller som stora favoriter inför mötet med SönderjyskE i danska Superligan tisdagen den 2 juni 2020, och vi rekar med odds.

  Rygga hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Se Bundesliga kostnadsfritt hos ComeOnoch få 300% extra på din första insättning i välkomstbonus. Regler & villkor tillämpas.

Det är tunga tider för många danska lag just nu, efter att man varit på uppehåll i flera månader, knappt fått träna ihop och nu plötsligt ska in och spela flera täta, tunga matcher. Men för ett par av lagen finns det inte ens något att spela för.

Med bara två omgångar kvar av grundserien finns det en rad lag som är i ingenmansland, och inte kan ramla ner eller ta sig till slutspelet. Ett sådant lag är SönderjyskE. Vad gör det egentligen med motivationen? Det är en fråga man måste ha med sig i bakhuvudet när man bettar på dansk fotboll närmsta tiden.

Men vad vi kan vara säkra på är att Bröndby IF vill vinna, eftersom man riskerar att tappa sin slutspelsplats om man inte gör så. Just nu har man allting i egna händer och ska bara ta det här in i mål.

Med tanke på att säsongen blivit så rumphuggen och speciell kommer det att vara öppet slagsmål om guldet när slutspelet är här. Det känns inte som att topplagen har samma givna fördel som ett annat år, eftersom andra aspekter kommer in och spelar stor roll här. Aspekter som är svåra att förutspå.

Ett rakt speltips

Simon Hedlund är en av de svenska spelarna som har en bärande roll i Bröndby, men man måste säga att den säsong han har haft har varit en besvikelse. Bara fyra mål på 23 matcher är inte ett tillräckligt starkt facit. Med det sagt får han nästan alltid spela.

Simon Tibbling är en väsentligt bättre spelare, men han är som bekant sällan i form nu för tiden. Det är i alla fall känslan att skadorna har varit ett problem. Låt oss se om han kan fylla en viktig funktion under sluttampen på den här säsongen. Det är givet att han har förmågan att göra det.

Men för Bröndby är det viktigt att polacken Kamil Wilczek verkligen leverera. Med sina 17 mål på 18 matcher hittills har han visat sig vara en spelare som man får svårt att klara sig utan.

Med tanke på läget i tabellen måste Bröndby vinna, och vi kan inte tänka oss någonting annat än att man stenhårt för att göra det. Sönderjyske är ett av lagen som har absolut ingenting att spela för. Det måste ju märkas.

Bröndby vinner spelas till 1,80 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos cOOLBET!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Bröndby IF vinner
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, tisdag 2/6
TV: 
Stream:  viaplay logo