Speltips Buffalo Bills – Baltimore Ravens 17/1: Nattmatch i NFL

Spelbloggare Publicerat: 15 januari 2021

Brwa Pishdari rekar med speltips, odds och allt du behöver veta inför Buffalo Bils mot Baltimore Ravens i NFL den 17 januari 2021.

Buffalo Bills - Baltimore Ravens

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Natten till söndag är det dags för en av veckans bästa matcher då Baltimore Ravens gästar Buffalo Bills.

Buffalo Bills kommer från en succésäsong där de hade en record på 13-3. De hamnade som second seed och vann en onödigt jämn match med 27-24 förra veckan mot Indianapolis Colts. Buffalo har förlitat sig totalt på Josh Allens arm och det har resulterat i en historisk säsong.

Baltimore Ravens kom in i slutspelet som ett av de hetaste lagen i NFL, sex raka vinster och alla på ett övertygande sätt. Den stora frågan inför slutspelet var; kan Lamar Jackson äntligen leda sitt lag till en vinst i slutspelet? Det gjorde man med ett ‘’statement game’’genom att vända 10-0 underläge till 13-20 vinst mot starka Tennesse, som man åkte ut mot förra säsongen.

Dagens bästa speltips i NFL

Lamar ”Action” Jackson är ett rimligt namn… Låt mig förklara närmare snasrt.

Baltimore Ravens kommer in i slutspelet genom att leda i princip varenda kategori vad det gäller springspel. Antal försök, antal yards, antal first downs.

Man kommer behöva ett effektivt springspel av Lamar Jackson för att ha en chans att vinna denna match mot tuffa Buffalo. Kontrollera matchbilden och klockan genom att springa är nyckeln till seger imorgon natt.

Buffalo som jag nämnde förra veckan är på nedre halvan i springspel defensivt i alla statistiska kategorier. För att ha en chans på vinst måste de få stopp på Lamar och Dobbins i springspelet, annars kommer det bli en lång kväll för Buffalos defense.

Med tanke på hur effektiva Lamar Jackson och Baltimore är i springspelet, samtidigt som Buffalo är på nedre halvan mot rushing så har jag svårt att se Buffalo stoppa Lamar Jackson och detta starka Baltimore.

Mitt spel blir således: Lamar Jackson över 74.5 rushing yards, 1.75 på Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Lamar Jackson över 74,5 rushing yards
Odds: 1,75
Bolag: Unibet
Spelstopp: 02:15, söndag17 januari 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: