Speltips, Burnley – Bournemouth 10/12: En blunder av oddssättarna

Spelbloggare Publicerat: 8 december 2016

Burnley och Turf Moor har varit en fantastisk kombination det här spelåret. När nykomlingarna tar emot AFC Bournemouth på arenan kan vi inte alls förstå varför bortalaget presenteras som så pass stora favoriter. Skrällbud!

Femtondeplacerade Burnley mot tian Bournemouth. Fyra pinnar dem emellan. En chans för Burnley att studsa ifrån botten och en chans för Bournemouth att lägga ankar på den övre tabellhalvan.

Bournemouth kommer till spel med en moralhöjande vändning och prestation hemma mot Liverpool. 1-3 hämtades in och vändes till 4-3 under slutkvarten – en makalös insats av spelarna. Formen ser oerhört bra ut och bara två veckor tidigare besegrades Stoke på bortaplan. Däremellan en 1-3-torsk mot Arsenal, dock.

Mörkare för Burnley, fastän det knappast är någon skräll att de är nere och tampas i botten av tabellen – det är där de hör hemma. En bättre period har nu följts upp av tre raka förluster och situationen blir alltmer ansträngd för nykomlingen.

Gudmundsson missar ännu en match för Burnley. Gästerna har Lewis Cook, Andrew Surman och Junior Stanislas out.

Galen värdering

3,60-3,50-2,30. Det är alltså oddsen på 1X2-marknaden.

Och dessa köper jag inte överhuvudtaget. Burnley på Turf Moor är en tuff uppgift för vilken motståndare som helst i Premier League, de har de visat vid upprepande tillfällen. Förvisso tre raka torsk nu, men bara en av dessa var på hemmaplan – och det mot Manchester City, 1-2, i en match där Burnley absolut förtjänade minst en pinne.

Bournemouth, ja. Fantastisk prestation senast, men fick också stor hjälp av en motståndare som föll ihop totalt. Tre av de fem senaste matcherna har fortfarande förlorats – mot Arsenal, Middlesbrough och Sunderland.

Gästerna vill alltid spela en passningsorienterad och optimistisk fotboll, vilket ofta kan landa i positiva saker – men här, mot ett fysiskt starkt och välorganiserat Burnley kan det mycket väl straffa sig.

Går att lämna förtroendet i Burnleys händer med en handfull typ av olika spel, men när siffrorna är såhär pass missvisande, då kan vi skruva upp svårighetsgraden lite…

Burnley att vinna spelas till 3,60 x insatsen hos Betsson, som ni får en unik välkomstbonus hos, via oss – på 1 000 + 200 kronor. Stor risk för oddsdropp!

Speltips:

Speltips: Burnley vinner, rak etta
Odds: 3,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 + 200 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 10/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: