Speltips Burnley – Liverpool 1/1: Nya året öppnas med ett pangspel!

Spelbloggare Publicerat: 1 januari 2018

Den nya året tar vid och det betyder, som alltid, att det är full rulle i Premier League. Här riktar vi strålkastarljuset på Turf Moor, varifrån Burnley och Liverpool ska slåss om en pott på tre pinnar. Finns det chans på skräll här?

Skaka av er bakfyllan! Nu är det Premier League hela dagen. Här är höjdpunkten från 16:00-matcherna och den visas på Viasat Premium – med inför-, under- och eftersnack.

Här är känslan att det är Burnleys sista chans att ta position i striden om platserna ut i Europa. De har halkat efter lite när så lite som två poäng av de nio senaste möjliga kammats hem; kryssmatcher mot Brighton och Manchester United samt en förlust mot Tottenham Hotspur.

Även om Burnley visat prov på stabilitet och kontinuitet i deras spel, ska de inte ha med platserna ut i Europa att göra. Verkligheten kommer ifatt?

Under perioden runt nyår duggar matcherna extremt tätt och det är ofta då skiljelinjerna blir som tydligast i Premier League. Liverpool har tajmat formtoppen; vunnit tre av de fyra senaste matcherna medan övrig, mot Arsenal, slutade oavgjord, 3-3. Värt att nämna är att matchen styrdes och ställdes under mer eller mindre samtliga 90 minuter. Förtjänta av mer.

Vi uppmanar: underskatta inte Burnley!

En sak vi lärt oss är att inte underskatta Burnley. Även om de möjligen presterat en bit över deras kapacitet, har de en fantastisk stabilitet i deras spel; sviker sällan stort. Enbart två av årets alla matcher har förlorats med siffror större än uddamålet.

Liverpool ställde ut en ordinarie startelva i helgens 2-1-trea mot Leicester – en match där man vände sent och var illa ute vid upprepande tillfällen – och kan tänkas vila en del offensiva pjäser här.

Och eftersom Liverpools hela idé hänger på att det offensiva maskineriet snurrar på, kan deras aktier försämras betydligt i så fall, vid rotation.

Burnley spelade mållöst borta mot Huddersfield senast – ett fullt acceptabelt utfall – och kommer dessförinnan från ett annat kryss, om än med en stor nypa flyt, mot Manchester United på Old Trafford.

Vi köper inte alls Liverpools stora favoritskap, i en tuff bortamatch. Slutsatsen?

Burnley +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar matchen med uddamålet – till 1,81 gånger pengarna hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kronor!

Speltips:

Speltips: Burnley +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor!)
Spelstopp: 16:00, måndag 1/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: