Speltips Burnley – Sheffield United 17/6: Ligacupen

Simon Pålsson Publicerat: 17 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Den engelska Ligacupen är redan igång och torsdagen den 17 september 2020 möts Burnley och Sheffield United redan vid 18:30 på kvällen.

  Rygga vårt speltips hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är engelsk fotbollssäsong på allvar nu, och även om det här är ett speciellt år med en försenad start och lite speciella förutsättningar har man valt att spela samtliga tävlingar precis som vanligt. Det innebär att det vid sidan om ligaspelet ska spelas två cuper.

Den första att köra igång är den engelska Ligacupen, som redan tidigt på våren planerar att gå i mål och som innehåller de bästa lagen från de högsta divisionerna i seriesystemet. Att jämföra med FA-cupen som går fasligt långt ner i divisionerna och som är den riktigt anrika, klassiska cupen inte bara i England utan minsann i hela fotbollsvärlden.

Sheffield United har redan spelat en tävlingsmatch för säsongen, när man i ligapremiären föll mot Wolverhampton med klara 0-2. Det var ingen vidare insats den gången, och nu är frågan om man inte formerar om laget lite. Det är inte Ligacupen som är prioriteringen just nu.

Burnley har å sin sida inte spelat någon match, efter att deras premiär mot Manchester United skjutits upp. Det gör att laget nu går in i tävlingssäsongen på hemmaplan, i cupspel.

Klar fördel Burnley

Burnley kommer alltså till den här matchen med ett helt utvilat lag, och vi kan inte tänka oss annat än att man vill ta sig an den här matchen som en träningsmatch inför vad som komma skall till helgen. Det är här är säsongens första chans att testa sig i skarpt läge.

Det man ska ha med sig är dock att ett par spelare är borta, och det rör sig om Jack Cork, Ben Mee och Ashley Barnes. Det hindrar dock inte hemmalaget från att formera ett starkt lag här, och inte minst spelare som Wood, Rodriguez och Gudmundsson sticker ut på förhand. Det är ett fysiskt lag vi har att göra med.

Sheffield United är egentligen inte heller rädda för at vara fysiska, och just nu ser man ut att få klara sig utan Lys Mousset och Simon Moore. Den senare skulle kunna spela men det är tveksamt om man vill risker anågot.

Det verkligt intressanta i fallet Sheffield United är att spelare som Ethan Ampadu (Chelsea), Max Lowe och Jayden Bogle skulle kunna göra sina debuter i klubbens tröja här. Det kittlar såklart alltid lite extra på förhand.

Burnley draw no bet spelas till 1,85 gånger smeten hos William Hill. Känslan är att hemmalaget är snäppet hetare i den här matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Burnley draw no bet
Odds: 1,85
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:30, torsdag 17 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: