Speltips, Cádiz – Real Madrid 2/12: Blir en bekväm resa för Real

Spelbloggare Publicerat: 2 december 2015

Vi är framme vid sextondelsfinalerna i Copa del Rey och från Estadio Ramón de Carranza bjuder Cádiz och Real Madrid upp till kamp. Trots rotation från Marängernas sida bör det en klass mellan lagen?

Det var på målsnöret som Cádiz föll förra året, i kampen om en inträdesbiljett till Segunda División och man härjar även nu i det täta toppskiktet av serien – tredjeplatsen innehas för tillfället och drömmen om att åter nå tillbaka till förstadivisionen, där man senast var 2004/05, lever – även om det med all sannolikhet kommer dröja en bra tid.

Real Madrid hittas också på tredjeplatsen, fast i Primera División då. De två förlusterna – mot Sevilla och Barcelona – precis innan och efter uppehållet har betytt att man hamnat på efterkälken i titelstriden och trots att man nu vunnit två raka matcher, ena i CL och andra i serien, är det inte helt frid och fröjd i storklubben.

Real vinner bekvämt

Som oftast i cuperna brukar det roteras en hel del från de stora jättarna och så blir det även här. Rafael Benítez har annonserat att stjärnan Cristiano Ronaldo lämnas utanför truppen och vi kan räkna med att ett par andra ordinarie pjäser vilas också. Dessutom är Daniel Carvajal, Sergio Ramos och Raphael Varane skadade. Plus att Karim Benzema är aktuell från start.

Påverkar förstås till det sämre, men klasskillnad ska det ändå vara på startelvorna som väntas ställas ut.

En möjlig startelva från Real kan se ut såhär (International Business Times): Casilla; Danilo, Pepe, Nacho, Arbeloa; Kovacic, Casemiro, Modric; Rodriguez, Benzema, Isco.

Fortfarande klass och toppmaterial för Primera División. Detsamma kan man inte påstå om Cádizs dito.

Och Copa del Rey brukar tas på allvar av Real. Förra året skickades Cornellá, även de huserande i Segunda B, ut med 9-1 över två möten. Bortamatchen, vilken inledde dubbelmötet, slutade i klara 4-1. Inte heller fanns Ronaldo med då…

Att Real Madrid ska leda i halvtid och vinna efter fulltid finns till dubbelt betalt och det synas.

Speltips:

Speltips: Real Madrid halvtid/fulltid
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 22:00, onsdag 2/12
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Cádiz 8,40 redbet logo
Oavgjort 5,25 bwin logo
Real Madrid 1,38 betrally logo
Över 2,5 mål 1,57 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Under 2,5 mål 2,45 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: