Speltips, Cagliari – Sassuolo 22/12: Hörnfokus!

Spelbloggare Publicerat: 21 december 2016

Ett välsmakande hörnspel har hittats när Cagliari välkomnar Sassuolo till Stadio Sant’Elia under torsdagskvällen, i den sista matchen före uppehållet. Det är fokus på ena sidans lina – blir den passerad eller underkliven?

Sista matchen före uppehållet, alltså. Hur kan vi summera dessa parters första del av spelåret?

En femtondeplats låter kanske inte så sexigt, men att Cagliari hittas ovanför strecket – och har hela 11 pinnar ner till det röda tabellområdet – är en succé. Som nykomlingar i serien, med en rätt tunn trupp, kan inte kravbilden vara större än att överleva…

Sassuolo, då? En av årets största besvikelser i Serie A! Det kändes positivt inför framtiden efter förra årets Europaplats och truppen, det finns en hel del kvalitet i den – men nu hittas de till och med under kvällens motståndare i serien, med en plats och tre pinnar som skiljer dem åt.

Gästerna är svårt skadeskjutna, med spelare som Domenico Berardi och Paolo Cannavaro otillgängliga. Ett par skador finns även hos Cagliari, som också har Mauricio Isla avstängd.

Underspelet klipps

Gillar underspelen på Cagliaris hörnlinor. Standardlinan är på 5,5 och det är en korrekt bedömning, men då menar undertecknad att underspelet ska vara rätt klar favorit kontra övern.

Cagliari är inte de som kliver ut och dominerar en match, utan spelar efter de begränsade resurser som krävs – med bra resultat.

Med andra ord; troligtvis är det Sassuolo som greppar taktpinnen, får föra dansen. Högt snitt på såväl hörnor framåt som bakåt hittills, men den statistiken kommer plana ut.

Cagliaris hemmasnitt i antalet skapade hörnor är nere på 3,4 och det understryker verkligen det vi varit inne på – att man inte har kraften till att skapa tryck under längre perioder.

Så, visst är underspelelet alltför bra betalt här?

Sassuolo under 5,5 hörnor spelas till 1,89 x polletterna hos LeoVegas, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Sassuolo under 5,5 hörnor
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 22/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: