Speltips, Celta Vigo – Real Madrid 24/10: Het seriefinal – jämnare än oddsen antyder

Spelbloggare Publicerat: 23 oktober 2015

Seriefinal i spanska Primera División. Real Madrid besöker Celta Vigo och ställs ut som löjligt stora favoriter på Balaídos. Skrällchansen – mycket stor!

Tvåan mot ettan. 18 pinnar vardera, Barcelona på detsamma, Atlético Madrid och Villarreal jagar häck i häl två pinnar bakom. Det är tokjämnt i Primera División och ännu har vi inte fått se något toppskikt dra ifrån, vilket kanske är lite oväntat. Dock bara åtta matcher in i serien och det är mycket kvar som ska avverkas.

Fem vinster, tre kryss och noll förluster står båda dessa två på och är med det ensamma om att ha nollor i förlustkolumnen. Till exempel Barcelona har redan förlorat två matcher, men också vunnit sex.

Missvisande odds

Förstår inte alls varför den raka tvåan är nere och cirkulerar under dubbelt betalt. Det här kommer bli tätt, jämnt och ska vara helt öppet. Mer rättvisande betalt för Real Madrid-vinsten – 2,30 kanske?

Det är inte för ingenting som Celta Vigo delar förstaplatsen med Real Madrid just nu. Skulle förvisso bli förvånad om de fortfarande är aktuella i titelstriden närmare slutet av spelåret, men av de senaste prestationerna att tyda finns inte mycket som talar för att en formdipp skulle kunna lura runt hörnet.

Det är i de, på pappret, enklare matcherna som Celta tappat hittills under spelåret medan man steppat upp rejält mot sina toppkonkurrenter; exempelvis vunnit med 2-1 borta över Sevilla, 4-1 hemma över Barcelona och förra veckan avvärjdes den dåvarande serieledaren Villarreal med 2-1 på bortaplan.

Real känner säkert fortfarande sviterna från veckans tuffa CL-batalj borta mot Paris Saint-Germain, vilken för övrigt slutade mållös. En bra prestation, men vissa svårigheter att vaska fram de riktigt heta målchanserna. Celta Vigo-spelarna har fått nästan en hel veckas vila, är friska och krya.

Skadeproblemen är fortfarande stora för Real Madrid; Gareth Bale, Pepe och Daniel Carvajal är fortfarande out. Karim Benzema ska testas närmare avspark. Hela truppen intakt för värden.

Celta Vigo +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen 1X – får vi till 2,02x och det är flera decimalers värde vi bjuds på där.

Speltips:

Speltips: Celta Vigo +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 24/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Celta Vigo 4,00 mybet logo
Oavgjort 3,95 titanbet logo
Real Madrid 1,95 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,54 superlenny logo
Under 2,5 mål 2,60 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: