Speltips, Chelsea – Arsenal 4/2: Dubbla insatsen i derbyt tillika toppmötet

Spelbloggare Publicerat: 3 februari 2017

Serieledande Chelsea har chansen att på allvar spurta ifrån i toppen av Premier League när de får besök av lokal- tillika toppkonkurrenten Arsenal på Stamford Bridge i lördagens tidiga batalj. Observera att avspark är redan 13:30.

Spelbolagens bästa oddsbonusar: Vi har listat spelbolgens absolut bästa oddsbonusar just nu. Välj och vraka mellan 31 spelbolag i vår bonusguide här.

Nio pinnar. Så stort är avståndet från serieledande Chelsea, som levererat klart över förväntan under spelåret, ner till såväl tvåan Liverpool som trean Arsenal. Är titelracet redan avgjort? Det kanske vore att ta i, men mycket ska ändå till för att Londons blåa ska tappa in det där, speciellt som de fortsätter briljera – vecka efter vecka.

Eftersom Chelsea och Liverpool spelade oavgjort, 1-1, förra veckan hade Arsenal toppchans för att knappa in på de förstnämnda, stärka deras ställning i toppstriden överhuvudtaget. Men istället för det, förlorade de med 1-2 hemma mot Watford – en prestation och ett resultat under all kritik.

Om Arsenal inte vinner här, kan vi räkna bort dem från titeln?

Aaron Ramsey, skadad, ser ut att missa matchen. Granit Xhaka är avstängd och tränaren Arséne Wenger kommer inte finnas med på bänken efter incidenten häromveckan.

Vunnit fyra raka inbördes möten

Här kan Chelsea – nästan – sätta spiken i kistan. Lyckas de? Känslan – ja.

Chelsea är fantastiska, punkt. Klassen visas vecka in och vecka ut. Senast var de nära att kamma hem tre pinnar borta mot Liverpool – klev upp i ledning och hade chansen att pricka in 2-1 i slutskedet av matchen, men Diego Costa missade från 11 meter.

Innan dess? 14 vinster på de 15 senaste matcherna.

Även Arsenal har visat upp fin form på sistone, men föll helt oväntat hemma mot Watford senast – och det är just sådana tapp som varit skillnaden mellan att ”bara” lösa en Europaplats, kontra att kunna vinna serien.

Den förlusten har rimligtvis tärt på självförtroendet hos ”Gunners” och visar på sårbarheten hos Arséne Wengers mannar.

De fyra senaste inbördes matcherna på Stamford Bridge – mellan 2013 och nu – har alla slutat med vinster för Chelsea. Statistik som har alla möjligheter att stärkas ytterligare här…

Den raka ettan spelas till dubbelt betalt hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr i gratisspel!

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner, rak etta
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, lördag 4/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: