Speltips Chelsea – Brentford 26/4: Mittenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 26 april 2023

Ett krisande Chelsea gästas av Brentford i onsdagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 26 april 2023 med avspark kl 20:45 på Stamford Bridge.

Chelsea – Brentford

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chelseas säsong kan inte beskrivas som något annat än ett haveri. För tillfället ligger man på den nedre halvan av tabellen och det är inte mycket som talar för att man kommer att kunna klättra högre upp.

Under Graham Potters ledning tog man alldeles för få segrar, men spelmässigt fanns det ändå goda intentioner under hans sista månad. Sedan Frank Lampard tog över har poängskörden blivit än skralare och de goda intentionerna lyser med sina frånvaro.

Lamps har nu lett laget i fyra matcher och noteringen är fyra förluster och endast ett mål framåt. De två förlusterna mot Real Madrid är väl inte så mycket att säga om, men i ligamatcherna mot Wolverhampton och Brighton har man sannerligen inte övertygat.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Uddlösa Chelsea

Brentford är för tillfället fem poäng bättre än Chelsea med en match mer spelad. Totalt sett har man svarat för en, utifrån sina resurser, imponerande säsong, men formen den senaste tiden har varit dalande.

Thomas Franks manskap kommer nu till den här matchen med sex raka matcher utan vinst. Inför lördagens hemmamöte mot formstarka Aston Villa hade man radat upp tre raka förluster. Den negativa sviten lyckades man bryta, men det blev en tung avslutning på matchen då gästerna kvitterade till 1-1 i slutminuterna.

Höstens möte mellan Chelsea och Brentford slutade mållös och när de nu möts igen är de förstnämnda som gäller som klara favoriter. Ett rakt spel på att Chelsea vinner ger omkring 1.74 gånger insatsen.

Chelsea kan ha en liten fördel av att man har fått vila en hel vecka sedan förlusten i Madrid förra tisdagen. Samtidigt finns det inte mycket, förutom att man har många väldigt bra spelare, som talar för att man ska börja vinna matcher. Brentford är visserligen också de formsvaga, men de är alltjämt svårslagna.

Conor Gallagher lyckades snubbla in ett mål mot Brighton, men i övrigt har Chelsea inte gjort ett enda mål på de sex senaste matcherna. Brentford lär sannolikt vara kompakta i en fembackslinje som kommer bli en tuff utmaning för ett uddlöst Chelsea. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.86 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.86
Bolag: Betinia
Spelstopp: 20:45, onsdag 26 april
TV: 
Stream:  viaplay logo